© Warner Music

Charlie Puth: Elton John azt mondta nekem, hogy szar a zeném 

Elég nyersen fogalmazta meg a véleményét a legendás énekes.

Vészesen közeleg Charlie Puth harmadik albuma, ami nemes egyszerűséggel a Charlie címet kapta, és elmondása szerint az eddigi legjobb és legőszintébb dalait tartalmazza majd. Azonban ez nem mondható el a pár évvel ezelőtti kislemezeiről, melyekkel egyébként nem is ért el nagy sikereket, és ezzel az ő maga is tisztában van. Mi több, az egyik zenésztársa elég nyersen fejtette ki a véleményét neki a szóban forgó dalokról, ami ráébresztette arra, hogy nem jó úton halad a munkásságát illetően.

Az énekes Ellen vendége volt, ahol őszintén beszélt a karrierjének erről az időszakáról:

Az összes dalszerzőnek mondom, aki most ezt nézi, a legfontosabb dolog, hogy amikor megírsz egy dalt, csakis az igazat mondd. Én 2019-ben nem ezt tettem

– mesélte.

Aki pedig erre rádöbbentette, az nem más volt, mint Elton John. Charlie elárulta, hogy egy hollywood-i étteremben futott össze a legendás zenésszel, aki igencsak kritikus szavakkal illette az akkori munkásságát.

Tudod, elég szar zenét csináltál 2019-ben. Egyáltalán nem volt jó

– mondta neki.

Természetesen nincs harag a két előadó között, ugyanis Charlie teljes mértékben egyetértett Eltonnal. Bár eléggé szíven ütötte a nyersen megfogalmazott kritika, már előtte is hasonló gondolatok fogalmazódtak meg benne, és ez csak az utolsó csepp volt a pohárban.

Egy csúnya szakításon mentem keresztül akkoriban, és úgy érzem, elhagytam magam miatta. Elton véleményének a hatására nyílt fel a szemem. Előtte egy kissé tagadásban éltem. Aztán az egész világ bezárt, így volt idő arra, hogy elgondolkozzak a zenéhez való hozzáállásomon, és úgy döntöttem, soha többet nem akarok kiadni egy olyan dalt sem, ami nem őszinte

– magyarázta az énekes.

Ezért is adta a soron következő lemezének a Charlie címet, mert ezek a legőszintébb dalai, és ezek mutatják be a leginkább, hogy ki is ő valójában.

Charlie nem csak beszélgetett Ellennel, de elő is adta a műsorában az egyik új dalát, a Light Switch-t.  

Arról egyelőre még nincs hír, hogy pontosan mikor érkezik a Charlie című korong, de annyi biztos, hogy még idén megkapjuk, és helyet kap rajta a Light Switch, illetve az énekes legutóbbi kislemeze, a That’s Hilarious is.