Egy hónap van az első magyar 5 Seconds of Summer koncertig, ennek örömére új zenével jelentkeztek a srácok

Íme a Take My Hand!

Már csak egy hónap van hátra a 5 Seconds of Summer első magyarországi koncertjéig, és bár valószínűleg nem direkt időzítették így, mégis nagyon jól jött ki, hogy pont ma érkezett meg a legújabb daluk. A szerzemény a Take My Hand címet kapta, és a himnusszerű hangzásával követi azt az érettebb vonalat, amin a március elején megjelent Complete Mess-szel, és már a 2020-as CALM című albumukkal is elindultak.

A dalszövegért Luke Hemmings felelős, míg a produceri munkálatokat Michael Clifford látta el. A dal a banda ötödik stúdióalbumán kap helyet, amit a tervek szerint hamarosan bejelentenek, és biztosan felcsendül majd a két nap múlva, április 3-án startoló turnéjukon, így a budapesti koncerten is, hiszen a koncertsorozat a Take My Hand Tour nevet viseli.

A zenekar nemrég a Rolling Stone-nak adott interjút, ahol természetesen szó esett a közelgő új korongjukról is:

Határozottan önreflektív lesz, de más módon, mint az eddigiek. Úgy érzem, az előző lemezeink nagyon belsőségesek voltak, és egy kifejezett dolog köré épültek. A következő albumon is lesznek ilyen dalok, de a legtöbb a nagyobb képet fogja bemutatni, és azt, hogy a saját belső gondolataink milyen kihatással vannak rá. Ahogy egyre idősödsz, más fényben kezdet látni a dolgokat. Ahelyett, hogy írnék egy dalt arról, hogy veszekedtem valakivel, sokkal inkább az utazásomat szeretném bemutatni, mint ember, ebben a korban

– árulta el Luke.

Michael hozzátette, hogy nehéz volt kiválasztani, melyik dalokat adják ki még a turné előtt, hiszen rengetek új szerzeményt szeretnének előadni, így biztosan hallani fogunk élőben olyanokat is, amik még nem jelentek meg.

A banda április 30-án karrierjük során először lépnek fel Magyarországon a Budapest Parkban, és ha eddig nem tettétek, a jegyeteket még mindig be tudjátok szerezni ide kattintva.