Louis Tomlinson elárulta, mi alapján választja ki, hogy melyik One Direction dalokat énekelje a koncertjein

A banda legnagyobb slágere például nem menő az énekes szerint.

Louis Tomlinson már nyolc éve szólóban tevékenykedik, de a koncertjein a mai napig énekel egy-két One Direction dalt, hiszen mégiscsak 6 évig volt a banda tagja. Persze a számtalan slágerük közül nem lehet egyszerű kiválasztani, hogy melyikeket csapja hozzá a saját szerzeményeihez a dallistán, a POPLine kérdésére pedig most elárulta, hogyan is néz ki nála ez a folyamat.

Elmondása szerint nem azt nézi, hogy mennyire népszerű egy adott daluk, mi több, a legnagyobb slágerüket, amit egyébként Harry Styles még mindig énekel a saját fellépésein, egyenesen bugyutának tartja. 

A One Direction dalokkal az a helyzet, hogy vannak, amiket jobban szeretek, és vannak, amiket kevésbé, de néha igazi kihívás választani közülük. Vegyük például a legbugyutább slágerünket, a What Makes You Beautiful-t – azt úgy kell előadnod, ahogy van. Nem tudnám újragondolni, és menő számot csinálni belőle, mert nem hiszem, hogy van olyan világ, amiben az a dal menő lenne. Azt inkább azért szeretjük, mert egyszerűen szórakoztató

– kezdte.

Az énekes a Faith In The Future világkörüli turnéja során, mellyel tavaly szeptemberben Budapestre is ellátogatott, a Night Changes és a Where Do Broken Hearts Go című szerzeményeket adta elő a bandától, egy kicsit átformálva a mostani stílusára.

Azt veszem figyelembe a választás során, hogy melyik dalokat tudom elképzelni a sajátjaim között. Éneklem például a Night Changes-t, de az eredetinél egy kicsit pörgősebb változatban, és így jobban tetszik. Úgy érzem, ezáltal látszik a fejlődésem, hogy milyen zenét csináltunk a bandával, és milyen a mostani zeném, de mégis ugyanaz a dal maradt. 

A legutóbbi fellépései során még egy 1D dalt is becsempészett a setlistbe, ami nem más, mint a 2015-ös Made in the A.M. albumukon található Drag Me Down. Ez a lemezük sok rajongó szerint egy kissé alulértékelt a többihez képest, ezzel pedig Louis is tisztában van, ezért is hozta vissza egy kicsit a reflektorfénybe.

Mindenképpen van még kihasználatlan lehetőség abban az albumban, hiszen úgy igazából soha nem turnéztunk vele. De ugyanúgy szeretem a dalokat rajta, és azt gondolom, jól összekötik a múltunkat a jelenünkkel.

És hogy melyik a kedvenc saját dala, amit előad a koncertjei során?

A kedvencem a Saturdays. Van valami abban a dalban: amikor élőben éneklem, minden egyes alkalommal érzelmekkel tölt el, így mindig nagyon szeretem előadni. 

Az előadó idén is elcsíphetjük hazánkban élőben, méghozzá augusztus 10-én, a Szigeten – a jegyinfókért katt ide!