A Pretty Little Liars sztárja hét év után elárulta, mit gondol igazából a sorozat lezárásáról

Nem volt teljesen elragadtatva tőle.

Hét évvel azután, hogy véget ért a 2010-es évek egyik legnagyobb sikersorozata, a Pretty Little Liars, vagy magyar címén a Hazug csajok társasága, a széria sztárja, Troian Bellisario elárulta, mit gondol igazából a lezárásáról. A történet középpontjában egy csapat tinilány állt Rosewoodból, akiket Alison (Sasha Pieterse) rejtélyes eltűnése után egy ismeretlen ellenség, A kezdett fenyegetni.

A hét évad folyamán több karakter is volt A, az utolsó előtti évad végén pedig kiderült, hogy CeCe Drake (Vanessa Ray) állt rengeteg gonosztett mögött. Azonban a befejező epizódban egy teljesen új ellenséget mutattak be a készítők A.D., vagyis Alex Drake személyében, amitől a Spencert és A.D.-t is alakító színésznő nem volt teljes mértékben elragadtatva.

Jobb lett volna, ha sokkal korábban bejön a képbe Alex Drake karaktere. Egy nagy átverésnek érződött az egész, mert a leges-legutolsó részig vártunk vele. Úgy gondolom, a nézőknek sem tetszett ez annyira, mint amikor CeCe Drake volt a főgonosz

– árulta el a napokban egy Epic Cons eseményen.

Hozzátette, hogy szerinte a történet teljesen a háttérbe szorult a záró epizódban, amit eléggé összecsaptak a készítők, hiszen egy óra alatt kellett az egész sorozatot lezárniuk.

Csupán egy óra alatt kellett mindennek értelmet adni, és lezárni a történet szálait, amiket mindenki annyira szeretett – ez elég nagy szívás volt. Örültem a lehetőségnek, de jobb lett volna, ha hosszabban lett volna bevezetve az egész, és akkor talán nem ment volna rá a záró rész sztorijára.

Troian szerint CeCe azért is lett volna ésszerűbb választás, mert a nézők már ismerték a karakterét, és értették a motivációt a tettei mögött, ezzel pedig sok rajongó is évek óta egyetért.