Elkezdte beharangozni az új albumát Billie Eilish

Napokon belül érkezhet a hivatalos bejelentés is.

A nyakunkon van Billie Eilish új érája. Az énekesnő hónapok óta mondogatja az interjúi során, hogy hamarosan elkészül a várva várt harmadik albuma, most pedig úgy tűnik, végre tényleg kész az anyag, és napokon belül érkezhet a hivatalos bejelentés is. A napokban ugyanis különböző plakátok jelentek meg a világ nagyvárosaiban, például Manchesterben, Londonban, Torontóban, New Yorkban és Los Angelesben, ezekkel kezdte el beharangozni a lemezt a sztár.

A plakátokon nincsen rajta Billie neve vagy képe, csupán dalszövegrészletek, de nem nehéz hozzá kötni őket. Pontosan olyan színben díszelegnek, mint amilyenre a napokban megváltoztatta a profilképét az Instagramon, és a logója is szerepel rajtuk. 

Az óriásplakátokon ezeket a részleteket olvashatjuk:

I try to live in black and white
But I’m so blue

She’s the headlights I’m the deer

Did I cross the line?

A képekért lapozz az alábbi Instagram posztban:

Nem ez az első alkalom, hogy ilyen módon harangozza be Billie a közelgő lemezét, 2021-ben ugyanis szintén plakátok segítségével tudatta a rajongóival, hogy érkezik a Happier Than Ever.

Az előadó februárban árulta el, hogy már a maszterelés fázisában van az új korongja, ami az utolsó szakasza a munkálatoknak a megjelenés előtt, még tavaly pedig arról is mesélt egy kicsit, hogy mire számíthatunk az új zenétől: 

Más, mint az eddigi zeném, de nem ilyen fura, elidegenítő módon. Egyszerűen újnak érződik. Érezhető rajta a változás, ami az egyik kedvenc dolgom az életben. Mostmár a 20-as éveimben vagyok, és úristen, ez annyira fura. Még soha nem adtam ki zenét felnőttként. Mostanra érettebb lett a hangom, ami azt jelenti, hogy úgy tudok játszani vele, mint egy hangszerrel, ami nagyon király. El sem tudom mondani, mennyire kibaszottul élvezem ezt.