Egy évtized után megszűnik Kim Kardashian mobiljátéka

A játékot már le se lehet tölteni.

Egy korszak zárult le: egy évtized után megszűnik Kim Kardashian mobiljátéka, a Kim Kardashian: Hollywood. Az applikáció 2014-ben startolt el, és igencsak nagy sikernek bizonyult. Már az első 5 napban több, mint másfél millió dolláros bevételt hozott a sztárnak és a csapatának, fél hónap alatt bekerült az App Store top 5 játéka közé, és az első negyedévben már több, mint 22 millió játékossal büszkélkedhetett.

El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok mindenkinek, aki az elmúlt 10 évben játszott a Kim Kardashian: Hollywooddal. Rengeteget jelentett nekem ez a kaland, de rájöttem, hogy itt az ideje az eddig erre fordított időmet más szenvedélyeimnek szentelni. Szeretnék köszönetet mondani a Glu csapatának és mindenkinek, aki keményen dolgozott a színfalak mögött azon, hogy sikeres legyen a játék. Örökké inspirálni fog a közösség, amit együtt építettünk

– nyilatkozta a sztár a TMZ-nek.

A játékban a játékosoknak az volt a célja, hogy a karakterükből szupersztárt faragjanak. Ezt különböző módszerekkel érhették el, például szerezhettek maguknak rajongókat színészkedéssel, modellkedéssel, menő klubok látogatásával, vagy éppen randizással is.

Ha valaki esetleg most kapna kedvet a játékhoz, annak rossz hírünk van, ugyanis az appot már le sem lehet tölteni, azonban, akiknek már rajta van a telefonjukon, azok egészen április 8-ig tudnak játszani vele, ami után teljes egészében elérhetetlenné válik.

A maradék játékosokat egy üzenet figyelmezteti az appban a dátumra, egy visszaszámlálóval kiegészülve, mely kiírja, hány nap és óra van még addig, amíg végleg meg nem szűnik a Kim Kardashian: Hollywood.