Selena Gomez már javában dolgozik az új albumán

A zenei karrierjét sem hanyagolja el az énekes-színésznő.

Selena Gomez mostanában inkább a színészi karrierjére koncentrált, és mint ahogy mi is beszámoltunk róla, június 28-án érkezik itthon is a Disney+-ra a Gyilkos a házban című sorozatának második évada, azonban most megnyugtatta a rajongóit, hogy a zenei karrierjéről sem feledkezett meg. Az énekes-színésznő a Deadline Crew Call podcastjében árulta el, hogy tervben van a következő albuma, mi több, jelenleg is gőzerővel dolgozik rajta. 

Épp most fejeztem be a főzőműsorom, a Selena + Séf negyedik évadának forgatását, jelenleg pedig Los Angeles-ben vagyok, és az új albumomon dolgozom

– mondta.

Selena utoljára tavaly márciusban jelentkezett új zenével, mikor is piacra dobta karrierje első spanyol nyelvű EP-jét Relevación címmel, előtte pedig 2020. elején jelent meg harmadik albuma, a Rare. A turnézással viszont már más a helyzet, ugyanis a fanok 2016. óta nem láthatták a színpadon a kedvencüket. És hogy nyitott lenne-e arra, hogy 6 év után visszatérjen a koncertezéshez?

1000%-ig nyitott vagyok egy turnéra, de csak akkor, ha eljön az ideje. Most nyilván vannak más kötelezettségeim, amiket teljesítenem kell, és jópár dolog, amit szeretnék még csinálni, úgyhogy jelen pillanatban nem ez a legfontosabb számomra

– árulta el.

Az biztos, hogy mostanában nem fog unatkozni a sztár, hiszen az új korong mellett még több filmje is várja, hogy megkezdődjenek a munkálatai, és akkor még ott van neki a Rare Beauty is. Reméljük, azért a turnézásnak is hamarosan eljön az ideje számára!