Kirabolták Perrie Edwards házát, miközben otthon volt

A rablók egy létra segítségével jutottak be a villába.

Kedd este kirabolták Perrie Edwards házát, a történtek legfélelmetesebb része pedig, hogy az énekesnő éppen otthon tartózkodott a vőlegényével, Alex Oxlade-Chamberlainnel, és az egy éves fiukkal, Axellel. A család a földszinten töltötte együtt az estét, miközben a betörők észrevétlenül bemásztak az emeletre az ablakon keresztül, a rendőrség szerint egy magas létra segítségével, és ékszereket, illetve designer táskákat loptak el.

A párnak csak később tűnt fel, hogy valaki behatolt az otthonukban, és azonnal hívták is a rendőrséget. A The Sun információi szerint nagyon megijedtek és féltik a biztonságukat, ami nem csoda, hiszen sokkal rosszabb kimenetele is lehetett volna az esetnek, illetve rettentően szomorúak az ellopott dolgaik miatt, melyeknek nem csupán anyagi, de eszmei értéke is volt számukra.

A rendőrség szerint szervezett bűnözéssel van dolguk, és a biztonsági kamerák felvételei alapján próbálják beazonosítani az elkövetőket.

Az énekesnő és a focista párja két éve költöztek be a 3,5 millió fontot, átszámolva több, mint 1,6 milliárd forintot érő cheshire-i villájukba, ami egyébként egy csendes, jómódú utcában található, ahol a legtöbb ház erős biztonsági berendezéssel rendelkezik. Egy ismerősük elmondása szerint álmaik otthona ez, és imádnak itt élni családként, azonban a történtek érthető módon igencsak megrázták őket.

Nyomozás folyik az ügyben, ám egyelőre nem sikerült az elkövetőket beazonosítani.