A Hősök terén lép fel a OneRepublic az MTV World Stage keretein belül

Újabb világsztárok érkeznek Budapestre!

Ezekben a percekben jelentette be a OneRepublic Instagram oldalán, hogy ők is részesei lesznek az idén Budapesten rendezett MTV EMA-nek, méghozzá az MTV World Stage keretein belül. A banda egy nappal a díjátadó gála előtt, november 13-án lép majd színapdra a Hősök terén, hogy egy felejthetetlen koncerttel kápráztassák el a fanokat.

A kapunk már fél 5-kor megnyílnak majd a nézők előtt, így akik az első sorban szeretnének tombolni, azoknak érdemes korán érkezni, a jegyek pedig korlátozott számban, 3590 forintért kaphatóak ide kattintva, ahol minden infót megtaláltok többek között a Covid intézkedésekről is. Ha a Fan ticket opciót választjátok, a kód HUMAN, ha a másikat, akkor heroes21.

A zenekar egyébként 2015-ben már koncertezett hazánkban, jövő május 13-án pedig ismét visszatérnek a Budapest Arénába. Legutóbbi albumuk, a Human idén augusztus végén jelent meg.

Az MTV EMA gála november 14-én jelentkezik élőben fővárosunkból. A házigazda idén Saweetie lesz, az eddig bejelentett fellépők pedig a Måneskin, Kim Petras, és Maluma, illetve a OneRepublic előző napi koncertjének egy részletét is leadják majd a műsorban.