Erről a 3 Eufória karakterről beszélnek a legtöbbet az emberek az interneten

Plusz, az Eufória más rekordot is felállított már.

Az elmúlt néhány hónapban feje tetejére állt a világ az HBO Eufória című sorozata miatt és szinte szektaszerű követőtábor alakult ki a sorozat körül, pláne, ha az idén debütált második évadra gondolunk. Ahogy mi is beszámoltunk róla, az első rész premierje alatt összeomlott az HBO MAX az Egyesült Államokban, de itt nem állt meg a sorozat ámokfutása: az egyik színész elárulta, hogy Eufóriás szexfilmet forgatott, egy másiknak eltörött a lábujja forgatás közben, Jacob Elordi szerint pedig szívszorító, ahogy sorozatbéli apja bánik karakterével, de Tove Lo és Lana Del Rey is vadonatúj zenét premiereltetett a sorozat egy-egy epizódjában. És, arról még nem is beszéltünk, hogy érkezik a harmadik évad – valószínűleg legkorábban 2024-ben. De vissza a második évadhoz, melyről megtudtunk 7 dolgot, ami teljesen máshogy lett volna eredetileg, ha a koronavírus járvány nem borít fel mindent.

Kiderült az is, hogy az Eufória rekordot állított fel, ugyanis az évtized legtöbbet kibeszélt sorozata lett, nézettségi rekordokat döntöget saját platformján és egyelőre több, mint 30 millió poszt érkezett a sorozat második évadáról – ez 51%-kal több, mint az első évados szám.

Sőt, azt is megtudtuk, hogy mely hírességekről beszéltek a legtöbbet a platformon. Az első nem más, mint Fezco (Angus Cloud), a második Rue Bennett (Zendaya), a harmadik pedig Nate Jacobs (Jacob Elordi), és ha ez nem lenne elég, több, mint 270 ezer tweet érkezett a #FexiHive hesteggel, ahol a nézők Fez és Lexi (Maude Apatow) kapcsolatának drukkolnak.

Az évadzáró hétfőn lesz elérhető hazánkban, még az HBO GO felületén, majd márciustól pedig már az HBO MAX-en lesz majd streamelhető a sorozat.