Összeomlott az HBO az Eufória premiere miatt

Így startolt a sorozat új évada.

Mától hazánkban is elérhető Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi és a többi főszereplő sorozata, az Eufória az HBO GO-n. A premier egyiőben zajlott az Egyesült Államokban lévő premierrel – hazánkban már magyar felirattal élvezhető az alkotás az HBO streaming plaformján.

Az Egyesült Államokban egyszerre mutatják be az HBO kábelcsatornáján, valamint a hamarosan Magyarországra is érkező HBO Max streaming platformon is. Az indulással egyidőben sokan kisebb hibákra, hosszabb töltési időre panaszkodtak, de voltak olyanok is, akik majdnem egy órán keresztül nem érték el az első epizódot, sőt voltak olyanok is, akik magát a felületet sem. Hazánkban sem a nézők, sem az HBO nem számolt be fennakadásról.

A premier előtti órákban Zendaya, aki Rue karakterét személyesíti meg, egy rövid üzenettel jelezte rajongói számára, hogy az Eufória új évada sokkal nyersebb, brutálisabb és nyomasztóbb, mint az első, ezért arra kéri a nézőket, hogy ha számukra túl sok, amit látnak, ne nézzék tovább.

Tudom, hogy már szóltam emiatt, de szeretném ha mindenki tudná, hogy az Eufória felnőtt közönségnek készült. Ez az évad különösképp, ez elődjéhez képest, hiszen nagyon érzelmes és olyan témát dolgoz fel, ami sok lehet egyeseknek. Vigyázzatok magatokra, tudjátok, hogy mindig van, aki szeressen titeket, én érzem a támogatást. Szeretettel, Daya

– írta Zendaya Instagram oldalán.

Mint tudjuk, mostantól hetente érkeznek az új részek, így hazánkban minden hétfőn lesznek majd nézhetőek az új epizódok. Az alábbi videót a sorozat hivatalos YouTube csatornáján tette közzé, hogy megmutassa, mire számíthatunk az elkövetkezendő hetekben.

Érdekesség, hogy a második etapot teljes egészében rendesen filmtekercsen forgatták le, nem pedig tömérdek mennyiségű hellyel rendelkező memóriakártyákra mentették a digitális anyagot. A Kodak kizárólag az Eufória csapatának hozta vissza azt a modellt, amellyel ők szerették volna lebonyolítani a forgatást.