Az egyik Eufória színésszel készült el egy Eufória-szexfilm

Úgy tűnik, sokakat megihlet a sorozat.

Jelenleg is hetente érkezik új rész az Eufória nevezetű HBO sorozatból, mely hazánkban egyelőre az HBO GO felületen érhető el, minden hétfőn. A második évadban csatlakozott a csapathoz Chloe Cherry, aki főként felnőttfilmes karrierjéről volt híres a sorozat előtt.

A színésznő a Nylon magazinnak adott interjújában elárulta, hogy egyébként büszke pornós múltjára, sőt, a mai napig is inkább felnőttfilmesnek gondolja magát, mint sem színésznőnek. A beszélgetés során arra is fényderült, hogy Chloe számára annyira nem ismeretlen az Eufória, ugyanis mielőtt szerepelt volna benne, már akkor is nagy rajongója volt.

Egyik barátnőjével, aki szintén a szex-iparban dolgozik, jutottak arra a döntésre, hogy hamár mind a ketten ekkora rajongók, mi lenne, ha egy, a sorozaton alapuló jelenettel ünnepelnék ezt meg. Így történt, hogy Faye szerepe előtt még Jules (Hunter Schafer) karakterét öltötte magára, míg barátnője Rue volt a filmben. A színésznő PornHub csatornáján egyébként jelenleg több, mint 120 millió megtekintés van, illetve azt is elárulta, hogy több, mint 200 felnőttfilmben láthattuk már eddig.

A barátnőm és én, aki szintén a pornósztár, nagy rajongói voltunk a sorozatnak, és úgy voltunk vele, hogy volt olyan jelent [Rue és Jules között], ami nagyon csodálatos volt.

Aztán arról is mesélt, hogy milyen volt a „paródia” fogadtatása, hiszen a visszajelzés is fontos.

Amikor egy szex-paródiát csinálsz, akkor célszerű olyan jelenetet választani, ahol az eredetiben is épp aktusra készülnek. Általában ezt szeretnék látni az emberek. A rajongók nagyon, nagyon szerették. Azt írták, hogy király volt!

Érdekesség, hogy amúgy nem ez az alkotása nyűgözte le a rendező, Sam Levinson-t, bár arról nincsenek hírek, hogy látta-e az alkotást vagy sem, de Chole úgy tudja, hogy Instagram oldalán figyelt fel rá a népszerű rendező, illetve, hogy amikor bement a meghallgatásra, azt mondta neki, hogy reméli, hogy leveszi a lábáról – és mint tudjuk, így is lett!