Lana Del Rey is csatlakozik az Eufóriához

Az énekesnő hangját adja a sorozathoz.

Megállíthatatlan az Eufória minden platformon – a második évad premierje miatt majdnem 3 millió néző indította el egyidőben az Egyesült Államokban az HBO Max platformját, mely a pletykák szerint hazákba február végén érkezik. Arról is cikkeztünk, hogy több előfizetőnél egyszerűen összeomlott a streaming platform a premier ideje alatt, sőt arról is, hogy két főszereplő úgy tűnik összemelegedett a forgatások alatt.

Most pedig a népszerű melankolikus jegyekkel rendelkező pop-alternatív díva, Lana Del Rey is csatlakozik a sorozat univerzumához – sajnos nem, mint a személye, csak a hangja köszön vissza a következő epizódban. Valljuk be őszintén, ki mást tudnánk elképzelni ebben a miliőben, mintsem a hasonló képi világ két lábon járó megtestesítőjét.

Az énekesnő egy a pletykák és a várakozások szerint egy teljesen új dalt mutat majd be a második évad harmadik részébe, mely hétfő, január 24-én lesz elérhető hazánkban az HBO GO felületén. A dalból, mely a Watercolor Eyes címre hallgat, egy rövid előzetes is hallható a rész előzetesében.

Addig is, a harmadik részben látni fogjuk, ahogyan Rue egy új üzletbe fog bele, miközben Jules és Ellioz között próbál kapcsolatot teremteni. Cassie saját rutint teremt, míg Lexi egy iskolai színdarab munkálataiba temetkezik. Maddy pedig még mindig azon gondolkodik, megéri-e újra összejönni Nate-tel, miközben Cal újabb célpontot talál magának.