Így törte el Sydney Sweeney lábujját az egyik színésztársa az Eufória forgatásán

Szegény Sydney a sürgősségire került a baleset után.

Pár hete startolt el az HBO sikersorozata, az Eufória második évada, és, ahogy várható volt, hatalmas sikernek örvend. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy az évadnyitó részt már majdnem 11 millióan nézték meg a premier óta, a legutóbbi, harmadik epizód pedig a széria eddigi legnézettebbje lett az adásba kerülésekor. Természetesen a színészek is gőzerővel promózzák a produkciót különböző műsorokban, és most egyikük egy szerencsétlen balesetről mesélt, ami a forgatás során történt.

A sorozat Cassie-je, Sydney Sweeney a The Late Late Show vendége volt, ahol a műsorvezető, James Corden arról kérdezte, milyen volt a buli, amit tartottak, amikor befejezték az évad munkálatait. A színésznő elárulta, hogy számára nem túl kellemes, ugyanis törött lábujjal vett részt rajta.

Hát, valaki rálépett a lábujjamra miközben forgattunk, és nagyon durván bedurrant, szóval a sürgősségin kötöttem ki. Aztán végül elmentem a bulira, de még akkor is a morfin hatása alatt voltam. Mindenki azt mondogatta, hogy soha nem láttak még így engem

– kezdte.

Azt eleinte nem akarta kikotyogni, hogy melyik színésztársa volt a tettes, azonban James Corden találgatására megtört a jég, és kiderült, hogy a Maddy-t alakító Alexa Demie – aki mindenki mással együtt, a műsorból értesült csak a történtekről.

Egy karakter, aki most nagyon mérges Cassie-re, rálépett a lábujjamra, és 3 helyen eltörte. Igen, Alexa volt, de nem is mondtam el neki. Bocsi, Alexa, nagyon sajnálom! De mostmár jól vagyok… Alexa, kérlek, ne utálj!

Sydney azt is elmesélte, hogy nevet is adott annak a bizonyos lábkörménet, ugyanis hamarosan el fognak válni egymástól.

Elneveztem azt a körmömet Durtnek, mert egy nap le fog esni, én pedig mindig mondogatom neki, hogy légyszi, ne ess le!

Az Eufória második évadának legújabb, negyedik része itthon hétfőn kerül fel az HBO Go-ra, és már pár képkockát is kaptunk belőle: