Jacob Elordi: ahogy Cal bánik Nate-tel, az szívszorító

Vigyázat, a cikk spoilereket tartalmaz a második évadról.

Még a vak is látja, hogy Cal (Eric Dane) és Nate (Jacob Elordi) kapcsolata az HBO sikersorozatában, az Eufóriában nem a legfényesebb. Ha gyorsan végigvesszük a történéseket, rájöhetünk, hogy nem segített, amikor a 11 éves Nate megtalálta apja szexfilmjeit, majd erről nem beszéltek éveken át, aztán pedig a Jules-Cal-Nate háromszög sem hozta őket közelebb, hogy szépen fogalmazzunk.

A második évad 4. részében pedig kiteljesül a családi botrány, ahol többek között olyan mondatok hangzanak el Cal szájából, hogy Nate megtartása kvázi élete legrosszabb döntése volt. Az ezekhez kapcsolódó gondolataikról beszéltek a karaktereket megszemélyesítő színészek.

Soha nem gondoltam úgy, hogy Nate maga lenne a legnagyobb dolog, amit megbántam az életemben. Azt bánom, hogy nem voltam képes igazi szülőnek lenni. Hogy nem voltam képes igazi apa lenni, ezért vagyok többé-kevésbé bosszús vele kapcsolatban

– mondta Eric, aki Cal megszemélyesítője a sorozatban, az Entertainment Weekly-nek.

Erre Jacob is reagált, mégpedig azt ecsetelte, hogy ez a viselkedés mennyire kihat egy-egy ember fejlődésére és személyiségére.

Nagy adag fájdalom van a szituációban, hiszen ha olyan valaki van melletted, akinek ez lenne a dolga, de mégis azt mondja, hogy „nem tudlak szeretni”… Szerintem ez minden esetben szívszorító

– mondta Jacob, aki Nate-et alakítja a sorozatban.

Érdekes, hogy a színészek teljesen más irányból közelítik meg a sorozatban felmerülő problémákat és inkább azt hangsúlyozzák ki, hogy a történetben lévő szereplők egytől-egyig létező emberek sorsait mutatja be.

Nate-tel látjuk a másikban, amit a legjobban utálunk magunkban. Látom magamat Nate-ben és ez zavaró és ijesztő is egyben. Az utolsó dolog, amit szeretnék, hogy a nyomdokaimba lépjen.

Most viszont kiderült, hogy Jacob miért szimpatizál ennyire Nate-tel.

Nézőként nagyon egyszerű bírálni azt, amit a tévében látsz, de minden karaktert egy emberi lényről formáztak, aki ebbe született bele vagy ilyen körülmények közt élt. És ez minden emberre igaz, még a legszörnyűbb emberekre is, nekik is van egy történetük és egy ember emögött. Szerintem mi szerencsések vagyunk, ugyanis a második évadban megnézhetjük, hogy miért lettek olyanok a karakterek, amilyenek.