Máris új kiadóhoz igazol Jesy Nelson

Néhány hónapja rakta ki kiadója a szűrét, de máris mással szerződik az énekesnő.

Jesy Nelson szólókarrierje nem éppen a legzökkenőmentesebben indult el, miután kivált a Little Mix-ből, utána a lányok hárman folytatták rövid ideig, majd pedig ők is szünetre vonultak és Perrie, Leigh-Anne és a sokszor Budapesten nyaraló Jade is szólóban folytatják.

Jesy első szólódaláról már a megjelenés előtt úgy nyilatkozott, hogy vagy szeretni fogják az emberek, vagy utálni és úgy tűnik a nagy többség sajnos az utóbbit választotta. Főként azok után, hogy óriási balhé alakult ki a dal és a lányok között, erre pedig Nicki Minaj is rátett egy lapáttal – ez pedig azt eredményezte, hogy már nem is beszélnek és nem is követik egymást a lányok a közösségi médiában.

Majd miután a Boyz c. debütáló dala egyáltalán nem lett sikeres és a cancel culture áldozata is lett az énekesnő, kiadója, a Polydor fel is bontotta vele a szerződésüket és kihátrált mögüle. De most úgy tűnik újabb nagy kiadóval köt szerződést: a Warner Music lehet a következő, aki megpróbálja a fellegekbe repíteni. A kiadócsoport egyébként olyan előadókért felelős, mint a Sziget Fesztivál történelmének egyik legjobb koncertjét adó Dua Lipa, ugyanezen a fesztiválon új dalát bemutató Anne-Marie, Anitta, Bebe Rexha vagy Cher.

A The Sun és a That Grape Juice pedig már arról cikkezik, hogy új kislemezének megjelenése akár heteken belül esedékes, hiszen a videót is leforgatták már.