Jesy Nelson: Vagy imádni, vagy utálni fogod a első szólódalomat

Démonként pózol az énekesnő a címlapon.

Már csak pár hét választ el minket attól, hogy hallhassuk Jesy Nelson várva várt első szólódalát, miután tavaly decemberben, 9 év után kilépett a Little Mix-ből, így most a Noctis XXI magazin címlapján landolt, akiknek mesélt is egy kicsit arról, hogy mire számíthatunk.

Elárulta, hogy eléggé megosztóra sikeredett a kislemez, ami őt egyáltalán nem zavarja, sőt.

Vagy imádni, vagy utálni fogod, és ez szerintem sokkal jobb, mintha az emberek azt mondanák rá, hogy mehh, elmegy. Úgy gondolom, eléggé agresszív lett

– nyilatkozta.

A szám egy sajtóközlemény szerint ütős és merész, a zenei alapját pedig a 2000-es évek R&B-je szövi át, ami nem véletlen, hiszen Diddy 2001-es slágerét, a Bad Boy 4 Life-ot használták fel hozzá. És hogy mi inspirálta pontosan?

Mikor megírtam, éppen egy szakításon mentem keresztül. Ez a dal teljes mértékben én vagyok. Egyszerűen csak szeretem a rossz fiúkat. Mindig azt mondogatom az embereknek, hogy ez már nem egészséges!

Jesy számára fontos, hogy a művészetén keresztül megismerje őt a közönsége, így a szólókarrierje során is erre törekszik.

Szeretnék hű maradni önmagamhoz előadóként. Nem szeretném, ha csak úgy odaadnának nekem egy dalt, csak mert valószínűleg sláger lesz belőle. Szeretném, ha a dalaim valóban a szívemből szólnának, mert a rajongók látják, ha nem ez a helyzet. Számomra ilyen egy valódi művész, mikor tényleg hű maradsz önmagadhoz és a saját történeteidet meséled el.

Ő pedig elmondása szerint pontosan ezt teszi a dalokon keresztül, amiket hamarosan a nagyközönség is hallhat.

Nagyon jó érzés, hogy elmesélhetem a történetemet, amiket még soha senki nem hallott. Olyan számomra, mint a terápia.

Jesy debütáló kislemeze, a Boyz idén ősszel érkezik.