Határozatlan időre szünetre vonul a Little Mix

A Between Us videójának megjelenésével együtt jelentették be a hírt.

Megérkezett a Little Mix legújabb válogatás albuma, a Between Us címadó dalának a videója, és ezzel együtt egy bejelentés is, méghozzá az, hogy határozatlan időre szünetre vonulnak, mint banda.

Szerettük volna tudatni veletek, hogy jövő áprilisi és májusi Confetti turné után szünetre megyünk, mint Little Mix. Csodálatos 10 éven vagyunk túl, egy elképesztő és non-stop kalandon, és úgy érezzük, eljött az ideje egy szünetnek, hogy feltöltődjünk, és más projekteken is dolgozhassunk. Nem tudjuk eléggé megköszönni a szereteteket és a soha nem múló támogatásotokat a kezdetek óta. NAGYON szeretünk mindannyiótokat

– kezdték.

Aggodalomra azonban semmi okuk a rajongóknak, ugyanis hangsúlyozták, hogy ez nem a banda végét jelenti.

Nem oszlunk fel – a Little Mix marad ? Tervezünk a jövőben új zenét, turnékat, és fellépéseket. Eddig is megannyi hihetetlen élményt szereztünk veletek, és alig várjuk, hogy még többet szerezhessünk majd. Nővérek vagyunk, és mindig részesei leszünk egymás életének, csak úgy, mint ti, a rajongóink. A Little Mix örök ♥️ Találkozunk a turnén! Jade, Leigh-Anne és Perrie x

A Between Us videójában is arra utalnak, hogy ez nem a vég, az utolsó képkockákat ugyanis azzal zárják, hogy még egyszer hangsúlyozzák: a Little Mix örök.

A Confetti turné, mely egy darabig az utolsó lesz nekik, jövő áprilisban indul Belfastben, és egy bő hónappal később, májusban zárul Londonban. A legtöbb koncertre már elfogytak a jegyek, a nemzetközi rajongók legnagyobb bánatára pedig kizárólag az Egyesült Királyságot és Írországot érintik vele.