Folytatást kap Kim Petras szexbibliája

Igaz, hogy 2023-ban két teljes stúdiólemeznyi dobott piacra Kim Petras, de úgy tűnik 2024-ben sem állítja meg semmi. Először hallhattuk a Feed The Beast c. debütanyagát, majd pedig az eredeti debütáló lemezét, a Problematique-ot is kiadta, miután az egész projekt kiszivárgott és tönkrevágta az egész kampányt. Most pedig az ikonikus és karrierformáló, szinte mondhatni szexbibliája kap folytatást.

Nem véletlen, hogy a hamarosan Európát is letaroló Feed The Beast World Tour-on egy diszkógömbpéniszen ülve jelenik meg, ugyanis valahogy mindig is volt affinitása a polgárpukkasztáshoz és ahhoz, hogy a szexről beszéljen kendőzetlenül. Erről tanúskodik a Slut Pop c. középlemeze is, mely 2022-ben jelent meg és nyitott nagyra szájakat – minden értelemben. 2024-ben pedig érkezik ennek a folytatása Slut Pop Miami címmel, jelentette be az énekesnő közösségi média fiókjain egy igazán pajzán videóval.

Annyi biztos, hogy 7-nél több dal kapott helyet a kiadványon, de ezen kívül egyelőre semmilyen más információt nem osztott meg követővel Petras. Az európai turné egyébként jövő héten indul és olyan nagyvárosokban lesz megállója, mint München, London vagy Varsó.