Kim Petras nem fogja vissza magát

Megérkezett az énekesnő Valentin napi ajándéka.

Senki sem figyel olyannyira a különleges alkalmakra, mint a budapesti MTV EMA-t is megjárt Kim Petras. Az énekesnő már két alkalommal örvendeztette meg rajongóit Halloween alkalmából egy-egy különleges és tematikus anyaggal, most pedig a Valentin napra fókuszált – ezért egy igazán szex-pozitív középlemezzel rukkolt elő, melynek címe, a Slut Pop is árulkodó.

Az EP egyből a címadó dallal nyit, melyben Petras gyorsan fel is vázolja a témát a szövegben, majd pedig végigfutunk egy adag olyan elektro-pop dalseregen, melyek nem igazán vesztegetik az ember idejét, ugyanis a a leghosszabb dal sem éri el a 3 perces hosszúságot.

Természetesen az 16 perces játékidő alatt egyáltalán nem unatkozunk, ugyanis egy másodpercre sem ül le a buli, erős basszusok, fülbemászó dance/club elemekkel tűzdelte tele az anyagot az énekesnő. Kellemes, tüzes és extrém szexi, a dalszövegek tényleg teljesen a szex-pozitív életmódra vannak felhúzva, így ne csodálkozzon senki, ha éppen az elélvezésről, a szex alatti gyönyörökről vagy a mélytorokról van szó 2 percen keresztül – de például Lady Gaga neve is megjelenik az egyik dalban.

Annyi biztos, hogy ha bejön Charli XCX hyperpopja, vagy esetleg nem áll távolt tőled Slayyyter munkássága, ezt is neked találták ki.