Óriási pénisz alakú disco gömbbel nyitotta meg turnéját Kim Petras

Elindult a Feed The Beast World Tour.

Néhány hónapon belül már a második lemezét dobja piacra Kim Petras – előbb a Feed The Beast majd a korábban már kiszivárgott Problématique látott napvilágot. Az énekesnő főként ezt a két lemezét népszerűsíti, de a korábbi megjelenéseit sem sajnálja az egybegyűlteknek.

A világturné szerencsére tényleg nem korlátozódik le az Egyesült Államokra és az Egyesült Királyságra – Kim olyan országokban és városokban is színpadra lép, mint Kanada, Mexikó vagy Varsó, München, Berlin, Köln vagy Párizs. Petras sajnos Magyarországra nem látogat el, de a Németországi dátumok egész jól megközelíthetőek és a jegyárak is egész kedvezően, átszámolva a jelenlegi árfolyamon 17 ezer forint körül alakulnak – jegyvásárlás ezen a linken érhető el, amíg a készlet tart.

A tegnapi nyitóest folyamán egy igazán szépen összerakott koncertet láthatunk: ha nem lenne elég, hogy Kim hangja és színpadi jelenléte elképesztő, egész kreatív koncepciót is villantott. 33 dalt adott elő és valószínűleg ez is marad a dallista, ugyanis ebből jön ki körülbelül másfél óra. Olyan dalokkal készült a közönségnek, mint az új lemezeiről ismert King of Hearts, a két címadó dal, a Feed The Beast és a Problématique, az Alone, de az egész Slut Pop középlemezét is előadta, plusz olyan fan kedvenceket, mint az Icy, a Personal Hell vagy a Heart to Break. Az internet kedvence természetesen a pénisz alakú disco gömb volt, amivel az Alone c. dalt kezdte.