Hivatalosan is kiadta kiszivárgott albumát Kim Petras

Íme a Problématique!

Valószínűleg nem sok olyan előadó van, aki két debütáló albumot is piacra dobott egy éven belül – Kim Petras azonban pont ezt tette. Idén júniusban jelent meg az énekesnő első stúdióalbuma, a Feed the Beast, most pedig meglepte a rajongóit a Problématique című anyaggal, ami eredetileg a debütáló lemeze lett volna. Hogy miért is olyan különleges ez neki és a fanok számára is?

Kim 2021-ben szerződött le a kiadójához, és kezdett el dolgozni a korongon, amit azonban végül elvetettek, és ha ez még nem lenne elég, rövid időn belül is ki szivárogtak a dalai. Pár közülük, például a Hit It from the Back, rákerült a Feed the Beast-re, a többit azonban nem lehetett meghallgatni semmilyen hivatalos platformon, egészen ezidáig.

Sokkoló volt számomra a hír, hogy kiszivárgott az album nagy része, és hogy soha nem fog megjelenni, pedig annyi mindent beletettem magamból. Roppant csalódott voltam, ugyanakkor viszont izgalmas volt látni, hogy a rajongóim hallgatják és szeretik a dalait. Felszabadító érzés, hogy végre hivatalosan is kiadhattam őket

– nyilatkozta Kim az Associated Press-nek.

A lemezen 10 track kapott helyet, köztük az All She Wants, melyben Paris Hiltont is hallhatjuk, a borítóját pedig a legendás fotós, Steven Klein készítette. És hogy miért pont most adta ki az albumot az énekesnő?

Hamarosan, egészen pontosan egy hét múlva startol el a Feed the Beast világkörüli turnéja, ami a megjelenés apropója volt.

Éppen a nyitóestén gondolkoztam, és beugrott, hogy szeretnék pár dalt hozzáadni a dallistához a Problématique-ról. A Feed the Beast turné bemutatja az összes különböző oldalamat: a Clarity projektemtől kezdve a Slut Pop EP-n át a Turn Off the Light mixtape-ig, szóval miért ne adhatnám hozzá a Problématique-ot, ha az emberek már úgyis többé-kevésbé ismerik a dalokat róla? És akkor már miért is ne adhatnám ki az albumot?

A turné egyébként szeptember 27-én veszi kezdetét a texasi Austinban. Idén ősszel az Egyesült Államokat járja vele végig Kim, Európába és az Egyesült Királyságba pedig jövő év elején hozza el, olyan városokba, mint London, Brüsszel, Párizs, Köln, Amszterdam, Berlin, München, Varsó, vagy éppen Milánó.