6 év után végre érkezik Kim Petras debütáló albuma

A korong egy hónap múlva jelenik meg.

Kim Petras 2017-ben tört be a zeneiparba, az elmúlt hat évben azonban hiába kaptunk tőle folyamatosan új zenét valamilyen formában, a debütáló stúdióalbuma még mindig nem jelent meg. Hamarosan azonban ez változni fog, ugyanis az énekesnő bejelentette a korongot, mely a Feed The Beast címet kapta, és pontosan egy hónap múlva, június 23-án érkezik.

A lemezen összesen 15 szerzemény kap helyet, köztük négy már eddig megjelent dala: a Coconuts, a brrr, a Nicki Minaj-zsal közös Alone, és a Sam Smith közreműködésével készült Unholy.

Nicki és Sam mellett lesz még egy közreműködő előadó a korongon, aki nem más, mint BANKS, a Hit It From The Back című szerzeményt pedig már jól ismerheti a magyar közönség, hiszen a 2021-es Budapesten rendezett MTV EMA-n már előadta élőben Kim.

Íme a Feed The Beast teljes dallistája:

  1. Feed The Beast
  2. Alone (with Nicki Minaj)
  3. King of Hearts
  4. Thousand Pieces
  5. Uh Oh
  6. Revelations
  7. BAIT (feat. BANKS)
  8. Sex Talk
  9. Hit It From The Back
  10. Claws
  11. Minute
  12. Coconuts
  13. Castle In The Sky
  14. brrr
  15. Unholy (with Sam Smith)

Az énekesnő 2017. és 2019. között több, mint egy tucat kislemezt dobott piacra, majd 2019. nyarán megjelent az első mixtape-je, a Clarity. Szintén ebben az évben dobta piacra a két Halloweeni EP-jéből összerakott válogatásalbumát, a Turn Off The Light-ot, majd tavaly megérkezett a szex témája körül forgó EP-je, a Slut Pop is.

Eredetileg az elmúlt években jelent volna meg az első stúdióalbuma, ám ezt a projektet elvetették, pár dal kivételével, melyek rákerültek az egy hónap múlva érkező Feed The Beast-re.