Sziget 2022: fedezz fel feltörekvő előadókat

A nagy nevek mellett szemezgessünk a feltörekvő előadókból is.

Már találgattunk, hogy mivel készül Dua Lipa, Justin Bieber, sőt még Sigrid is, illetve a YUNGBLUD előzenekaráról, a Nova Twins érkezéséről is beszámoltunk már, most viszont vegyük szemügyre a nem annyira mainstream, kommersz neveket.

Tömérdek mennyiségű koncertnek és bulinak ad otthont a majdnem egy hetes Sziget Fesztivál ez nem kérdés, viszont szinte lehetetlenség átböngészni a programot és kimazsolázni minden koncertet, amire el szeretnénk jutni. Most néhány, nem annyira ismert, feltörekvő előadót mutatunk be nektek, akik mindenféle műfajt képviselnek.

Role Model – augusztus 10.

Kétség kívül a FreeDome egyik legizgalmasabb előadója Role Model lesz, aki a fesztivál nyitó napján fel hétkor lép színpadra, nem sokkal Dua Lipa nagyszínpados bulija előtt, és debütáló lemezével, az R(x)-el érkezik hazánkba. Mindenképp csekkold tőle a neverletyougo, a going out és a For The People In The Back c. dalokat.

Alfie Templeman – augusztus 12.

Alfie Templeman augusztus 12-én érkezik újra hazánkba, utoljára pedig az MTV EMA Music Week alatt látogatott hozzánk még tavaly és a Dürer Kertben adott felejthetetlen koncertet. Most pedig visszatér Budapestre és a Szigeten, hasonlóan az előbbi előadóhoz, Ő is a FreeDomeban lép színpadra. Alfie is új, debütáló lemezével, a Mellow Moonnal turnézeik. Mindenképp csekkold tőle a 3D Feelings, a Broken és az Obvious Guy c. dalokat.

Beabadoobee – augusztus 12.

Az indie-rock/popot játszó énekesnő Beabadoobee második lemezét, a Beatopiat népszerűsíti majd a fesztiválon, de persze több, régebbi slágerével is készül. A műfaj szerelmeseinek igazi csemege lehet a zenész érkezése, ugyanis nagyon ritkán jár ennyire rétegzenét játszó női előadó hazánkban. Mindenképp csekkold tőle az If You Want To, Talk és Worth It c. dalokat.

Ofenbach – augusztus 13.

A DJ duóval interjúztunk tavaly februárban, a srácok akkori kislemezükről és terveikről meséltek nekünk. Most pedig a Ticketswap Party Arénában forrósítják fel a hangulatot nem sokkal éjfél és Alan Walker előtt. Mindenképp csekkold tőlük a Paradise (ft. Benjamin Ingrosso), a Hurricane (ft. Ella Henderson) és a Be Mine c. dalaikat.

Holly Humberstone – augusztus 15.

A brit énekesnő, aki az év egyik legnagyobb felfedezése, hazájában pedig órási népszerűségnek örvend. Kár lenne kihagyni egy kisebb színpadon hazai debütálását, ugyanis könnyen megeshet, hogy jövőre már a nagyszínpadon fogják tízezrek énekelni slágereit. Mindenképp csekkold tőle a Sleep Tight, a The Walls Are Way Too Thin és a Friendly Fire c. dalokat.