Erre számíthatunk Justin Bieber Szigetes koncertjén

A Sziget megerősítette a hírt, mi pedig összeszedtük, melyik dalokkal készül az énekes.

Justin Bieber biztosan jön a Szigetre, bejelentette, hogy a Justice World Tour július 31-én folytatódik. Szerencsére felépülni tűnik az énekes, ugyanis hetekkel ezelőtt egy ritka kórt diagnosztizáltak nála, melynek köszönhetően lebénult fél arca.

Sokáig kérdéses volt, hogy Justin Bieber el tud-e jönni a Szigetre, miután egy betegség miatt le kellett mondania korábbi koncertjeit. Azonban most bejelentette: a turné folytatódik. Justin egy sor európai fesztiválra indul – így augusztus 12-én a Szigeten is fellép majd. Ezután folytatja világkörüli turnéját, melynek során fellép Dél-Amerikában, Dél-Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023-ban visszatér Európába, köztük második budapesti koncertjére is benéz hazánkba.

Szinte biztos, hogy majdnem egy az egyben megkapjuk a turnéjának dallistáját, mint ahogy ezt Dua Lipa esetében is megírtuk, annyi különbséggel, hogy Justinnak valószínűleg rövidítenie kell a koncertjén, így egyes számokat biztosan kihagy majd. A 25 dal egyébként bő 1 óra negyven perc, a fesztiválon pedig maximum 1,5 órája lesz.

A másik kérdéses dolog az énekesnél, az a színpad: a Justice World Touron egy nagy repülőből száll ki a kezdéskor, és az mozog egy keveset a színpadon, miközben a Somebody c. dallal megnyitja az estét. Justin egyébként nem igazán használ díszletet ezen kívül, ami jól jön olyakor, amikor néhány fesztiválokra kell szabnia a koncertjét, ahol minden paraméter más, mint a megszokott színpada. A puszta jelenléte, hangja, táncmozdulatai és slágerei varázsolják majd el várhatóan a közönséget.

Nagykoncertjeinek majdnem felét, 12 dalt a Justice nevezetű, legújabb lemezéről hoz el az énekes, így nem árt megismerkedni a fentebb is hallható Somebody c. dallal, de mellette biztosan hallhatjuk majd a Hold On-t, a Deserve You-t, a Love You Differentet, de a slágereket sem felejthetjük el a korongról, így felcsendül majd a Holy, a Peaches és a Lonely is. Kérdéses, vajon melyik dalokat áldozza fel Bieber és a csapata, ugyanis például eddig mindig kimaradt a The Kid Laroi-al közös Stay, de volt és lesz is Baby, Yummy, Boyfriend, What Do You Mean?, Sorry és Love Yourself is.

A teljesség igénye nélkül, illetve apróbb változásokkal muszáj vagyunk számolni, ha fesztiválos fellépésről van szó, így körülbelül ezekre a dalokra számíthatunk majd Justin Biebertől, amikor első alkalommal lép színpadra hazánkban.

  1. Somebody
  2. Hold On
  3. Deserve You
  4. Holy
  5. Where Are U Now
  6. What Do You Mean?
  7. Yummy
  8. Hold Tight
  9. Love Yourself
  10. Off My Face
  11. Confident
  12. All That Matters
  13. Honest
  14. Sorry
  15. Love You Different
  16. As I Am
  17. Ghost
  18. Lonely
  19. 2 Much
  20. Intentions
  21. Attention
  22. Boyfriend
  23. Baby
  24. Peaches
  25. Anyone

Ami pedig ki marad, ne búsuljon senki, ugyanis 2023-ban nagyobb esélye lesz hallani pontosan ezeket a dalokat, sőt, akár új dalokkal is színesítheti a repertoárját az előadó.