Erre számíthatunk Dua Lipa Szigetes koncertjén

Újra visszatér az énekesnő a fesztivál nagyszínpadára.

Dua Lipa számára különleges hely a Sziget Fesztivál nagyszínpada, ugyanis 2018-ban életében először nálunk kapott headliner szerepet az énekesnő egy ekkora kaliberű fesztiválon. Erről többször is megemlékezett közösségi média platformjain is. 2020-ban ismételte volna meg ezt az élményt, de mint tudjuk, a koronavírus járvány keresztbehúzta az egészet. 2022-ben viszont pótolja az elmaradt bulit. Új sorozatunkban, az „Erre számíthatunk”-ban most megnézzük, mekkora showt és milyen dalokat hoz el a magyar közönségnek az énekesnő – a sorozat első részében a 5 Seconds of Summer srácokról írtunk budapesti koncertjük előtt, hasonló anyaggal készülünk többek között Justin Bieber, Sigird, Anne-Marie, Becky Hill, Jason Derulo, Tom Grennan, Zara Larsson hazai koncertjei előtt is, melyek hazai fesztiváljainkon lesznek megtartva, illetve Harry Styles koncertje előtt is.

A napokban az énekesnő hosszú, arénás koncertsorozata után nyakába vette ez európai fesztiválszezont is, melyet a spanyol Primavera Soundon nyitott meg és még legalább egy tucat fesztiválon énekelteti meg a közönséget, mielőtt a Sziget színpadára lépne – egyébként még mindig elérhetőek napijegyek és bérletek is az alkalomra.

Érdekesség, hogy a fesztiválon előadott dalok teljesen megegyeznek azokkal a dalokkal, melyeket saját, Future Nostalgia Tourján hallhatott a közönség, ez viszont nagyon ritka dolog. Az énekesnő elejétől a végéig előadja a lemezt, melyről a turné a nevét kapta, így nem hagy minket olyan gyöngyszemek nélkül, mint a Levitating, a Don’t Start Now vagy a Hallucinate, de természetesen a rajongóknak kedvez olyan dalokkal is, mint a Fever vagy a Boys Will Be Boys. Emellett, első lemezéről is hallható néhány csoda, mint a Be The One, mely megadta karrierjének a kellő kezdeti löketet, vagy a New Rules.

Íme a teljes dallista:
  1. Physical
  2. New Rules
  3. Love Again
  4. Cool
  5. Pretty Please
  6. Break My Heart
  7. Be the One
  8. We’re Good
  9. Good in Bed
  10. Fever
  11. Boys Will Be Boys
  12. One Kiss
  13. Electricity
  14. Hallucinate
  15. Cold Heart
  16. Future Nostalgia
  17. Levitating
  18. Don’t Start Now
Íme pár videó a koncertről: