Erre számíthatunk Sigrid első hazai koncertjén a Sziget Fesztiválon

Új lemezével érkezik Sigrid Budapestre.

Folytatódik sorozatunk, ahol azoknak az előadóknak egy átlagos dallistáját vesézzük ki, akik valamilyen formában, legyen az klubkoncert vagy fesztiválos buli, fellépnek hazánkban. Most Sigridre készülünk, aki a 2022-es Sziget Fesztiválon került a nagyszínpadra és Anne-Marie, valamint Tame Impala előtt melegíti majd be a közönséget augusztus 14-én, vasárnap.

A norvég énekesnő egyébként második lemezével turnézott a nyáron, illetve fesztiválos kocertjein is azt népszerűsíti főként, de természetesen a slágereivel nem spórol. Annyit tudni kell róla elöljáróban, hogy azok, akik 2012-ben a Tumblrön nevelkedtek, valószínűleg együtt tudnak érezni stílusával és színpadi megjelenésével, ugyanis az előadó maga is ott kezdte nyitogatni szárnyait. Színpadi képe és öltözködése inkább egyszerű és kényelmes, mintsem csillogós és szemet elkapó, így sokaknak olyan érzése lehet, mintha egy átlag fesztiválozó ment volna fel a színpadra, viszont ami kiemeli a tömegből, az az energia és hang, ami benne rejtőzik.

Körülbelül 15-16 számra lehet számítani, amivel az énekesnő és csapata készül a budapesti koncertre, köztük olyan slágereket keltenek majd életre a nagyszínpadon, mint a Strangers, a Don’t Feel Like Crying vagy a Don’t Kill My Vibe. Biztosan nem maradunk az új lemez, a How to Let Go dalai nélkül sem, így az énekesnő első dala itthon is az It Gets Dark lesz, míg a Mirrorral fog zárni.

A teljes, várható setlist pedig a következő lesz:

  1. It Gets Dark
  2. Burning Bridges
  3. Risk of Getting Hurt
  4. Sucker Punch
  5. Thank Me Later
  6. Head on Fire
  7. Don’t Feel Like Crying
  8. Grow
  9. Mistake Like You
  10. A Driver Saved My Night
  11. Plot Twist
  12. Don’t Kill My Vibe
  13. Bad Life
  14. Strangers
  15. Mirror