ARIANA GRANDE-TÓL SHAWN MENDES-IG: TINISZTÁROK AKKOR ÉS MOST

Igencsak megváltoztak ezek az énekesek karrierjük kezdete óta.

Mikor egy híresség már tinédzserkorában ismertté válik, nem ritka, hogy úgy érezzük, szinte velünk nőtt fel. Éppen ezért tud nagyon érdekes lenni, ha szembejön velünk egy-egy kedvencünk fiatalkori képe. Most 10 egykori tinisztárról gyűjtöttünk össze akkor és most képeket, és a cikkből azt is megtudhatjátok, mivel tevékenykednek manapság ezek énekesek.

SHAWN MENDES

2014 / 2020

Igazi sármos férfivá cseperedett a kanadai tinisztár. Shawn csupán 16 éves volt, mikor kiadta első dalait, azóta pedig szinte megállíthatatlan. A Szigetet is megjárt énekes 3 platinalemezt tudhat maga mögött, jelenleg pedig a negyedik albumán dolgozik gőzerővel. Nemrég pedig több ezer kilométert utazott csak azért, hogy kedvesével, Camila Cabello-val ünnepelhesse a lány születésnapját

HILARY DUFF

2003 / 2020

A 2000-es évek egyik legnagyobb tinisztárja 2001-ben vált ismertté a Lizzie McGuire szerepében, két évre rá pedig a zenei pályát is meghódította. Azóta két gyermek édesanyja, és boldog házasságban él férjével, Matthew Koma-val, akivel tavaly tartották az esküvőt. Legutóbbi albumát kerek 5 éve adta ki, azóta pedig a Younger sorozatban láthatjuk. Jelenleg azon munkálkodik, hogy visszatérhessen híres Disney karaktere szerepébe.

ARIANA GRANDE

2010 / 2020

Ariana 17 évesen tűnt fel a Nickelodeon sikersorozatában, a Victorious-ban, azóta pedig nem túlzást azt mondani, hogy a világ egyik legnagyobb popsztárjává nőtte ki magát. Eddig 5 platinalemezt tudhat maga mögött, melyből az egyik az év albuma díját is elnyerte a Grammy-n, Sweetener turnéja pedig a tavalyi év egyik legsikeresebb koncertsorozata volt. Bár jelenleg pihenőn van, nagy erőkkel dolgozik 6. korongján, a pletykák szerint pedig Lady Gaga új albumán is hallhatjuk majd egy dal erejéig.

HARRY STYLES

2010 / 2020

A brit fiú 16 évesen lopta be magát lányok ezrei szívébe X Factoros szereplését követően, majd 6 évig a One Direction tagjaként hódította meg a világot. A banda feloszlását követően szólókarrierbe kezdett, mára pedig 2 megasikeres albumot tudhat magáénak, és ugyanúgy tízezrek rajonganak az egyedi stílusú, sármos úriemberré cseperedett énekesért. Harry idén Budapestre is ellátogat turnéja keretein belül, mely az év egyik legjobban várt bulija.

SELENA GOMEZ

2007 / 2020

Selena 15 évesen vált tinisztárrá a Disney-n futó Varázslók a Waverly helyből sorozatnak köszönhetően, azóta pedig karrierje töretlenül ível felfelé. 2009-ben jelentkezett először zenével, 4 évre rá pedig kiadta első szólólemezét is. Tavaly tért vissza egy pár éves szünet után, melyre egészségügyi problémái miatt volt kénytelen elmenni, azóta pedig a színészkedés és a zene mellett a szépségipart is kezdi meghódítani.

DEMI LOVATO

2008 / 2020

Demi 16 évesen szinte egy csapásra vált a tinik kedvencévé, mikor feltűnt a nagy sikerű Camp Rock filmben a Jonas Brothers mellett. Zenei karrierje is ekkor kezdődött, és eddig 6 korongot tudhat maga mögött. Fiatalkora egy részében drog- és alkoholproblémáktól szenvedett, 2 éve pedig túl is adagolta magát, melyről most beszélt először nyíltan. Szerencsére sikeresen megküzdött a démonaival, és idén erősebben tér vissza, mint valaha.

JUSTIN BIEBER

2010 / 2020

Justin alig 16 évesen vált a világ egyik legnagyobb sztárjává, miután a Youtube-on felfedezték tehetségét és 2010-ben kiadta első albumát. Azóta minden lemeze platina minősítést szerzett, és a Billboard lista első helyére ugrott. A fiatalon jött hírnevet megszenvedte az énekes, viszont egy 4 éves kihagyás után idén visszatért Changes című albumával, melyet egy turnéval is megtámogat. Nemrég töltötte be egyébként 26. életévét, ez alkalomra pedig 26 érdekességet is összegyűjtöttünk Bieberről, melyet ide kattintva olvashattok el.

MILEY CYRUS

2006 / 2020

A világ talán legismertebb Disney-sztárja 2006-ban, mindössze 14 évesen lopta be magát mindenki szívébe Hannah Montana szerepében, a sorozat pedig akkora siker lett, hogy egészen 2011-ig futott. Ekkor már Miley bőven ismert énekes is volt, eddig összesen 7 lemezt tudhat maga mögött. Mindenki jól emlékszik a 2013-ban indult lázadó korszakára, idén pedig a pletykák szerint új albummal is megörvendezteti a rajongóit. Pár nap múlva egyébként egy ausztrál jótékonysági koncerten lép majd fel, egy magazinnak pedig arról is mesélt, hogy egy tűzvész alkalmával minden dala odaveszett, erről a cikkünket ide kattintva olvashatjátok el.

BRITNEY SPEARS

1998 / 2019

Maga a pophercegnő is tinisztárként kezdte a pályafutását, ugyanis csupán 16 éves volt, mikor első dala megjelent, előtte pedig többek között a Mickey Mouse Club műsorban is feltűnt, mindössze 11 évesen. Britney azóta a világ egyik legismertebb énekesnője, és 2 gyermek édesanyja. Bár ő is megismerte a hírnév árnyoldalát, melynek következtében a mai napig jogi gondokkal küzd, az Instagram oldalát elnézve boldog életet él. Utoljára 4 évvel ezelőtt jelentkezett zenével, és egyelőre nincs is hír arról, hogy a közeljövőben visszatérne előadói karrierjéhez.

NICK JONAS

2005 / 2020

Kevésbé ismert tény a legfiatalabb Jonas fivérről, hogy már 13 évesen kiadott egy szólólemezt, mielőtt világhírű lett volna a testvérei társaságában a Jonas Brothers tagjaként. 2013-as feloszlásuk után Nick visszatért szólókarrierjéhez, így még két albumot kiadott és színészként is tovább bontogatta a szárnyait a banda tavalyi visszatérése előtt. Azóta van egy gyönyörű felesége, és újra a tesói társaságában zenél. Következő lemezüket még idén tervezik kiadni, erről egy tévéműsorban beszélt, amiről a cikkünket itt tudjátok elolvasni.