Budapestre érkezik Harry Styles új lemezével

Harry második lemezének végre elérhető a dallistája, valamint a borítót is láttuk már, valamint a megjelenési dátummal is tisztában vagyunk már – mi már számoljuk vissza a napokat, ugye ti is?

Nem elég, hogy Styles bejelentette második szólóalbumát, mely december 13-án érkezik Fine Line címen. Ha ez nem lenne elég, szeretett Budapestünk is turnéjának állomása, méghozzá a Papp László Budapest Sportaréna, ahol nagy meglepetésünkre

rajongói számára. A május 31-én megrendezésre kerülő koncertre vészesen fogynak a jegyek, a maradékot még itt tudjátok beszerezni.

Sok-sok érdekességet mesélt az énekes a korongról, ezeket összegyűjtöttük nektek most. Érdekesebbnél érdekesebb dalcímeket mutat nekünk az Apple Music, a Falling c. dalt Harry elmondása szerint kevesebb, mint 20 perc volt megírni.

Amikor elkezdődtek debütáló albuma körüli munkálatok, akkor még ötlete sem volt neki és csapatának sem, milyen irányba indulnak majd el.

– mesélte Harry

A korongról már két dalt is ismerünk, a Lights Up-ot, valamint a Watermelon Sugar-t is, valamint amúgy az egész dallistát is. Emellé pedig a Saturday Night Live-ban is tiszteletét tette az énekes.

https://www.youtube.com/watch?v=N0cH2XlQW3s
https://www.youtube.com/watch?v=w_bhvofXYf4

Napokon belül pedig jelentkezünk mi is egy nyereményjátékkal – maradjatok velünk!