MILEY CYRUS: MINDEN DALOM ODAVESZETT!

A melbourne-i segélykoncert fő fellépője lesz Cyrus, akinek személyes tapasztalata is van a tűzvésszel.

Miley Cyrus lesz a headlinere az ausztrál tűzvész károsultjainak segítésére szervezett melbourne-i koncertnek. Elmondása szerint abban a pillanatban, mikor meglátta a tűzről a képeket, hogy az mekkora kárt tett a környezetben, az állatvilágban, és az ott élő emberek otthonaiban, tudta, hogy tennie kell valamit. A Sydney Morning Herald-nak adott interjút az énekesnő, melyben elmondta, hogy a fellépést csupán pár hét alatt hozták össze.

Mondtam a csapatomnak, hogy szeretnék Ausztráliába utazni, és segíteni. Édesapámtól megtanultam, hogy nincs mindig idő előre tervezni, ilyenkor az élet történéseihez kell igazodni. 

Nem ez az első segélykoncertje: 3 éve Ariana Grande-val karöltve lépett fel a One Love Manchester rendezvényen.

Ausztrália mindig is sokat jelentett Miley számára, és nem csak azért, mert volt férje, Liam Hemsworth innen származik. Elmondása szerint gyermekkori otthonára, Nashville-re emlékezteti az ausztrál vidék. Nem ez az egyetlen ok, amiért ennyire szívén viseli a történteket, ugyanis 2018-ban ugyancsak tűzvészben odaveszett Hemsworth-el közös malibui otthonuk. 

Minden dalom elvesztettem, amit valaha írtam, mivel füzetekbe vagy naplókba írom ezeket. Köztük volt a Malibu is, mely pont arról szól, hogy mennyire imádtam azt a helyet, és mennyire szabadnak éreztem magam ott

– emlékezett vissza Cyrus.

Az otthonom elvesztése teljesen lesújtott és megkeserítette az életem, így nagyon közel áll a szívemhez ez az adománygyűjtő koncert.

A rendezvény szervezője ígérete szerint a bevétel 100%-aát bajba jutott állatokat és embereket segítő szervezeteknek adományozza. Miley első dolga lesz, hogy ellátogat ezekhez az alapítványokhoz, és személyesen is megnézi hova megy majd a pénz.

Miley és egykori párja, Liam Hemsworth: az ausztrál színész segített kimenteni állataikat két éve a lángoló házukból.

Hatalmas állatbarát vagyok, és én időben ki is tudtam menekíteni a jószágaimat a tűz elől, de tudom, nem volt mindenki ilyen szerencsés

– mesélte az énekesnő.

Az esemény március 13-án kerül megrendezésre a melbourne-i Lakeside stadionban, és Miley mellett még többek közt a Grammy-díjas Lil Nas X, Robbie Williams, és az ausztrál lányduó, a The Veronicas is fellép.