MÁRIS ÚJ ALBUMMAL JELENTKEZIK A JONAS BROTHERS?

A fiúk egy percre sem állnak le visszatérésük óta.  

Alig egy éve adta ki 6 év kihagyás után a Jonas Brothers visszatérő lemezüket, a Happiness Begins-t, melyet ide kattintva meg is tudtok nyerni, máris kész az új album. A legkisebb tesó, Nick Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, neki mesélt a korongról.

Nick a Jinmy Fallon show vendége volt.

Igen, érkezik az új album. Úgy gondoltuk, minek lassítani? Két-három héttel azután, hogy kijött az előző album, összejöttünk pár szövegíró haverunkkal és elmentünk valahova dalokat írni és felvenni. Nagyjából már akkor kész volt a lemez.

Azt is megtudhattuk Nick-től, hogy újra együtt dolgoznak a OneRepublic frontemberével.

Épp Ryan Tedder-el dolgozunk a lemezen, már csak az utolsó simítások vannak hátra. Ő volt a producere a Sucker-nek is. A What a Man Gotta Do ugye már kint van, szóval mi készen állunk

– ecsetelte Nick.

A Jonas tesók esetében egyébként az elmúlt évek legsikeresebb visszatéréséről beszélhetünk. A Sucker rögtön a Billboard lista élére ugrott, legújabb számuk, a What a Man Gotta Do pedig szintén a top 20 dal között végzett. Felléptek az idei Grammy díjátadón is, ahol a Best Pop Duo/Group Performance kategóriában jelölték őket, és emellett még egy nagy sikerű világturnét is végigcsináltak, melynek most februárban lett vége.

Bár hivatalos megjelenési dátuma egyelőre nincs, azt biztosra vehetjük, hogy a srácok új korongja hasonlóan nagyot fog szólni, mint elődje.