Nem nyilatkozott túl biztatóan Zendaya az Eufória jövőjéről

Elmondása szerint ő sem tudja, tényleg lesz-e harmadik évad.

Bár több, mint két éve jelentette be az HBO, hogy berendelték az Eufória harmadik évadát, azóta sem kerültünk közelebb hozzá, és az is kérdéses, hogy valaha is elkészül-e. Különböző okok miatti, több, mint egy éves csúszás után nemrég még úgy volt, hogy most tavasszal indulnak a munkálatok, azonban a csatorna hirtelen határozatlan időre elhalasztotta a forgatást. A hírt követően egy szereplő árulta el, hogy min mentek keresztül az elmúlt időszakban, majd újabb részletek derültek ki a sorozat körüli balhéról.

Most a széria egyik sztárja, a Rue-t alakító Zendaya is megszólalt arról, hogy mit gondol az alkotás jövőjéről, és sajnos nem nyilatkozott túl biztatóan. A színésznőnek a legújabb filmje, a Challengers Los Angeles-i bemutatóján tették fel a kérdést, hogy tényleg lesz-e harmadik évad, amire azt válaszolta: még ő sem tudja.

Nem tudom. Ezt nem én döntöm el.

És hogy szeretné-e, hogy elkészüljön a folytatás?

Persze… Ha a karakterek szempontjából jó lesz a története, és minden úgy alakul, ahogy kell, akkor persze. De ez nem rajtam múlik

– tette hozzá.

Érdemes észben tartani, hogy Zendaya a sorozat egyik fő producere is, így valamelyest nagyobb beleszólása van a színfalak mögötti történésekbe, mintha kizárólag színészként dolgozna rajta. Ezért nem is volt olyan meglepő, amikor a Variety forrásai elárulták, hogy a sztár vétózta meg a harmadik évad forgatókönyvét, melyben többek között 5 éves időugrást terveztek, Sydney Sweeneyt és Jacob Elordit rengeteg forró jelenetben láthattuk volna, azonban Rue történetszála eléggé a háttérbe szorult benne.

Az utolsó napvilágot látott információk szerint a készítő, Sam Levinson jelenleg is írja a forgatókönyv új, sokadik változatát, és az HBO, illetve a széria sztárjai is szeretnék, ha révbe érne a harmadik évad – azonban Zendaya szavaiból nem éppen erre lehet következtetni.