Mégsem folytatódik az Eufória?

Tovább halasztották a harmadik évad forgatását.

Több, mint két éve ért véget az Eufória második évada, és nem úgy fest, hogy egyhamar jönne a harmadik – ha valaha is elkészül egyáltalán. A napokban az a hír járta, hogy teljesen elvetették a folytatást, és nem lesz több része a sorozatnak, amit most az HBO egy közleményben tagadott, ugyanakkor nem túl bíztató az sem, amit ők mondanak.

Az Eufória harmadik évadának forgatása határozatlan időre el lett halasztva. Az HBO és Sam Levinson továbbra is elkötelezettek amellett, hogy egy kimagasló évadot készítsenek, addig pedig hagyjuk, hogy a színészeink, akik után nagy a kereslet, más lehetőségekkel is éljenek

– áll a közleményben.

A Variety információi szerint a harmadik évadnak még végleges forgatókönyve sincsen. Az új részek munkálatai régóta tolódnak, részben a tavalyi hollywoodi sztrájkok és Angus Cloud halála miatt, aki Fez karakterét alakította a szériában.

Az sem segít a helyzeten, hogy az Eufória színészei, főként Zendaya, Jacob Elordi, Sydney Sweeney és Hunter Schafer a sorozatnak köszönhetően a filmipar legfelkapottabb sztárjai között találták magukat, így rendkívül nehéz összeegyeztetni az időbeosztásukat.

Tavaly novemberben még arról számolt be az HBO, hogy 2025-re várható az új évad, ám az is legalább három év kihagyást jelentett volna a második és a harmadik között, a friss hírek pedig arra engednek következtetni, hogy még jövőre sem jön a folytatás – persze, ha lesz egyáltalán.