Megszólalt az Eufória színésze arról, hogy folytatódik-e a sorozat

Ő sem áll túl optimistán a történtekhez.

A rajongók már két éve várják az Eufória harmadik évadát, azonban a napokban igencsak rossz híreket közölt róla az HBO. A forgatás hónapokon át tartó tologatás után heteken belül indult volna, a csatorna viszont bejelentette: határozatlan időre elhalasztották a munkálatokat, és még az új részek forgatókönyve sincs készen. A szűkszavú közleménnyel azokra a pletykákra kívántak reagálni, miszerint egy az egyben elvetették a folytatást, ám nem meglepő módon nem mindenkit sikerült meggyőzniük vele.

Mi több, a szereplőgárda egyik tagja is szkeptikus a széria jövőjével kapcsolatban. A neve elhallgatását kérő színész a The Daily Beastnek szólalt meg a történtekről, és kertelés nélkül kijelentette, hogy szerinte soha nem fog elkészülni a harmadik évad.

Elmondása szerint frusztrálja, hogy az HBO két éven keresztül nem engedte nekik, hogy más alkotásokban vállaljanak szerepet, arra hivatkozva, hogy nemsokára indulnak a munkálatok. Most azonban határozatlan időre halasztották el a forgatást, így egyelőre senkinek nincs információja arról, hogy mikor startolnának el az új tervek szerint.

2022 januárjában még azt mondták, hogy márciusban indul a forgatás, amiből június lett, aztán meg újra elhalasztották a következő év januárjára. Onnantól kezdve minden hónapban csak tologatták. Két teljes éven keresztül mondogatta az HBO a szereplőknek, hogy hamarosan visszatérünk, ezért nem fogadhatunk el más munkákat

– árulta el.

Hozzátette: bár mostmár bármilyen szerepet elvállalhat, ennyi idő elteltével közel sem akkora az érdeklődés iránta, mint a második évad premiere után volt.

Múlt hét előtt még egy tévés szerepre sem mondhattam igent. Mióta határozatlan időre eltolták, bármilyen szerepet elvállalhatok, de szívás, hogy erre két évig kellett várnom, hiszen a sorozat megjelenése után volt igazán nagy az érdeklődés irántunk.

A főszereplők, vagyis az olyan szupersztárok, mint Zendaya, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, vagy éppen Hunter Schafer jelenlegi szerződései 2025-ig szólnak – ha jövő évnél tovább tolnák a munkálatokat, az azt jelentené, hogy új szerződést kell kötniük. A 2019-es első évad óta jóval nagyobb kereslet van utánuk, és Hollywood legfelkapottabb sztárjai között találták magukat, ennek köszönhetően pedig jóval több pénzt is kérhetnek az HBO-tól – persze, ha egyáltalán hajlandóak lennének visszatérni a folytatásban. A nyilatkozó színész viszont ennek ellenére sem gondolja, hogy egyhamar elindulna a forgatás, ha egyáltalán valaha is el fog.

A kételkedése egyik fő oka a producer Kevin Turen halála, aki tavaly ősszel, váratlanul hunyt el. Elárulta, hogy ő volt az az ember, aki kézben tartotta a dolgokat a sorozat körül. Köztudott, hogy a készítője, Sam Levinson gyakran változtat az utolsó pillanatban a forgatókönyvön, és a forgatásokon ahelyett, hogy mindent előre megtervezne, előszeretettel hagyatkozik a pillanatnyi megérzéseire, ami nagyban megnehezítheti a gördülékeny munkát. Kevin volt az, aki egyben tartott mindent és rendszert vitt a munkálatokba.

Mindezek ellenére a szereplő várja, hogy újra elinduljon a forgatás, de szerinte ez sajnos nem fog megvalósulni.

Mivel a színészkedés a szakmám, így minden munkához izgatottan állok hozzá. Igen, várom, hogy visszatérjünk, egyszerűen csak nem hiszem, hogy ez valaha is meg fog történni.