Pletyka: nekimegy Simon Cowellnek debütáló szólódalában Jade a Little Mixből

Jesy Nelson debütálása botrányokkal teli volt, míg Leigh-Anne olyan, mintha még mindig keresné önmagát kiadott dalaiban, Perrie (Edwards) pedig Ed Sheerannel szerezte debütáló dalát, amit hamarosan teljes egészében is hallhatunk. Lassan Jade Thirlwall-on a sor, hogy megmutassa, mint tud.

A The Sun c. napilap robbantotta a hírt néhány órával ezelőtt, miszerint Jade hiába mondja, hogy nem érkezik még első szóló dala, titokban már a videó nagy részével is elkészültek, a szerzeményben pedig keményen odaszól majd régebbi főnökének, Simon Cowellnek, akivel köztudott, hogy nem volt fenékig tejfel a kapcsolatuk a Little Mix időszak alatt, amíg az ő kiadójának csoportja alá tartoztak.

A legutóbbi hírek szerint első dala Angel Of My Dreams címmel érkezik majd, és hallható lesz benn egy sor, amiben azt énekli az előadó, hogy „sold my soul to a (p)syc(h)o” – az angol nyelvben a „psycho” és „syco” kiejtése során nincs nagy különbség, ami egy referencia a kiadóra, akihez le voltak szerződtetve.

A bennfentesek szerint a videó koncepciója is szorosan ehhez a tematikához kapcsolódik: a Londonban forgatott klipben Jade egy fiatal lányt alakít, aki híres szeretne lenni, ezt a fiatal lányt pedig egy szivart szívó férfi, aki egyébként a zeneipart is fennhatósága alatt tartja, felkarolja. A kisfilmen dolgozók szerint a videó is elég erős referencia lesz a rajongók szemében a lányok karrierjének kezdetére.