Hivatalosan is bejelentette Perrie, mikor érkezik az első szóló dala

Fél hónapot kell még várnunk a szerzeményre.

Hamarosan hivatalosan is kezdetét veszi a Little Mix sztárja, Perrie Edwards szóló karrierje. Az énekesnő, aki szimplán Perrie néven folytatja, hivatalosan is bejelentette az első szóló kislemeze, a Forget About Us megjelenési dátumát, miután többször is utalt már rá rejtett kis jelekkel.

A szerzeményt fél hónap múlva már teljes egészében is hallgathatjuk, ugyanis április 12-én érkezik. Addig is egy félperces részlet erejéig már belehallgathatunk, és már ebből is kiderül, hogy egy pörgős, igazi nyári slágerre számíthatunk.

@perrie 3.. 2.. 1.. ???? #newmusic @Perrie HQ ♬ Forget About Us – Perrie

A dalt a slágergyáros Ed Sheerannel közösen írta az énekesnő, és bár az albuma nagy részét az otthoni stúdiójában vette fel, a Forget About Us klipjéhez hajlandó volt kimozdulni, méghozzá elég messzire. A videót a Dél-afrikai Köztársaság fővárosában, Fokvárosban forgatták, így teljesen biztosak lehetünk benne, hogy a képi világa egyszerűen csodálatos lesz.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Perrie mikor tervezi kiadni a debütáló albumát, de néhány hete, egy rajongóknak szánt eseményen elárulta, hogy szeretné, ha még idén megjelenne.

A Forget About Us-t ide kattintva tudod előre lementeni, mi több, kazetta, CD, és bakelit formájában is meg tudod rendelni a sztár hivatalos oldalán.