Album helyett egy EP-vel jön Leigh-Anne, itt is az első dal róla

Íme a Stealin’ Love!

Tavaly Leigh-Anne volt az első a Little Mix lányok közül, aki szólóban is bemutatkozott. Júniusban dobta piacra a Don’t Say Love című debütáló kislemezét, melyet pár hónappal később a My Love követett. Akkor még úgy volt, hogy hamarosan egy teljes albummal mutatkozik be a nagyvilágnak, azonban változtak a tervek, és előtte még egy kisebb lélegzetvételű anyaggal, egy EP-vel örvendezteti meg a rajongóit, melyről most megérkezett az első dal is.

A Stealin’ Love-ban az érzelmesebb oldalát csillogtatja meg az énekesnő, és egy igencsak személyes R&B szerzemény – saját bevallása szerint még lehet, hogy egy kicsit túl őszinte is.

Ez a dal 2020-ban szüleletett meg, azóta pedig rengeteg változáson esett át. Az inspirálta, amikor te nagyon sok mindent adsz a másiknak, azonban nem kapod vissza ugyanezt cserébe. Volt egy időszak, amikor megtört a bizalmam, és nem láttam a kiutat. Őszinte szerzemény – talán kicsit túl őszinte is – de nagyon fontos számomra

– írta a közösségi oldalain.

Leigh-Anne közelgő középlemeze a No Hard Feelings címet kapta, és bár a pontos megjelenési dátumát egyelőre nem jelentette be, azt megtudhattuk, hogy 5 track kapott rajta helyet, az elkövetkezendő hetekben pedig még több új zenével jön.

Addig is ízelítő gyanánt a Stealin’ Love mellett kaptunk egy előzetest is az EP-hez: