Erre számíthatunk Zara Larsson bécsi koncertjén

Útjára indult a Venus Tour.

Igaz, a múlthéten megjelent Venus c. lemezét támogató Venus Tour-ba nem fért bele egy budapesti állomás, az énekesnő legközelebb Bécsben, nyáron pedig Szegeden, a SZIN-en zárja a nyarat. Tegnap este pedig megvolt a turné nyitóestéje, így már tudjuk, hogy körülbelül mire számíthatunk – nézzük, milyen dalokkal készül a bécsi koncertre a svéd énekesnő. Annyi még biztos, hogy a buli előtt Yaeger melegíti be a közönséget.

A előadó 19 dallal készült a nyitó estére, 9 dalt énekelt a legújabb anyagáról, 4 fért el a debütáló So Good c. lemezről, illetve 3 a második, Poster Girlről, illetve befért még a Girls Like, a Symphony és a Words is. A koncert három etapra bontható, amelyek a Planet Venus, a The Growth és a Bloom nevet kapták, ezzel vezet végig egy szinte konkrét „kivirágzáson” minket Zara és minden részhez az odaillő dalait pakolta be. Nem véletlen, hogy például magával a Venus c. dalával nyitja az estét.

Ezt egy nagyágyú, az I Would Like követi, amit az Escape az új lemezéről. Ebbe az etapba befért még a Look What You’ve Done, a Girls Like, a Words, a Never Forget You, majd a végén egy kicsit érzelmesebb vizekre evezve a Ruin My Life.

A Growth résznél egy másodpercig sem fogunk unatkozni, ugyanis Zara majdnem minden dalához készített csapatával koreográfiát és ide pakolta be leginkább pörgős, igazi popslágereit – persze a legütősebb, legnépszerűbb dalokat megtartotta a záró etapra. A The Healing után a Symphony, a WOW, a frissen érkezett None of These Guys, Ammunition, You Love Who You Love, Ain’t My Fault és End of Time követett.

A katarzis pedig tényleg megmaradt a végére, ugyanis az On My Love c. dala eddig is egy nagyon kellemes, üdítő hangzású pop dal volt, de élőben egy teljesen új dalnak érződik. Erre pedig rátesz egy lapáttal a Lush Life c. giga-mega slágerével. Az estét pedig a Can’t Tame Her-rel zárja, ami csodálatos megkoronázása az elmúlt bő 1 órának.