Hallgass bele Dua Lipa új dalába

Dua Lipa egy percet sem tétovázik – tavaly novemberben indította útjának új korszakát, melyet a Houdini c. dala robbantott be. Februárban pedig érkezik a folytatás, rántotta le a leplet a The Sun. Ezzel egyidőben egyébként maga Lipa is megosztott rajongóival egy rövid részletet közelgő dalából.

Közel 100 dal készült el az énekesnő egyelőre cím nélküli, harmadik korongjához, és egyébként nem is a Houdini lett volna a vezető kislemeze az anyagnak, de muszáj volt a videója miatt pihentetnie azt a projektet. A napilap úgy fogalmaz, hogy új dala már tényleg a Training Season lesz, amiről már korábban is szóltak a pletykák. Bennfentesek szerint az énekesnő Horvátországban és Szlovéniában is forgatott videókat az elmúlt időszakban, így nem lepődnének meg, ha ehhez a projekthez készültek volna.

És, hamár a szomszédos Horvátországról beszélünk, ottani magazinok jelentették be, hogy Dua június 8 és 9-én koncertet ad majd Pulában, ami egy röpke 6 órás autóút a fővárosunktól. Egyébként pedig nem lepődnénk meg, hogyha a Grammy-n előadott két dala közül a Houdini mellett ezzel lépne színpadra.