via: Twitter / dlipahungary

Két dalt is előad Dua Lipa az idei Grammy-n

Szinte biztos, hogy egy új dalt is elénekel az énekesnő.

Kevesebb, mint két hét múlva, amerikai idő szerint február 4-én kerül megrendezésre az idei Grammy-díjátadó, melyen Dua Lipa is színpadra lép. Az énekesnő már gőzerővel készül a performanszra, a próbákról pedig most egy képet is megosztott a rajongóival, amiről kiderült, hogy két dalt is előad a neves gálán.

Az egyik természetesen a várva várt harmadik albuma beharangozó kislemeze, a Houdini lesz, melynek nemrég kaptuk meg az élő verzióját, a másik pedig szinte biztos, hogy egy új dal. A képen a próbaterem tükrén ugyanis a track 1 címe üresen van hagyva, vagyis a sztár még nem akarta elárulni a címét – de úgy tűnik, azért utalt rá.

A pulcsiján a Training Season felirat olvasható, ami a rajongók szerint az új track címe, erre pedig egy állítólagos bennfentes is ráerősített. Elmondása szerint a dal hangzásvilága hasonló, mint a Houdini-é, de fülbemászóbb a dallama, amihez egy pörgős refrén társul.

Azt korábban már kikotyogta az énekesnő, hogy a lemezén összesen 11 szerzemény kap helyet, és egy közreműködés sem lesz rajta. A megjelenés dátumáról egyelőre nem hullott le a lepel.

Nem Dua az egyetlen popkirálynő, aki fellép az idei Grammy-n. Billie Eilish és Olivia Rodrigo is elkápráztatja majd a közönséget és a tévénézőket az est folyamán, mellettük pedig színpadra lép még Burna Boy, Luke Combs, és Travis Scott is. Persze ez még nem a teljes lista, és újabb fellépők bejelenésére számíthatunk az elkövetkezendő napokban.