Az utolsó pillanatban cserélte le új dalát Dua Lipa

Dua Lipa hiába forgatott le egy több százezer fontot érő videót visszatérő dalához, az utolsó pillanatban mégsem azt választották, hanem egy teljesen új koncepcióval jöttek elő – számol be a The Sun névtelen forrásokra hivatkozva. A pletykalap azt is kiemeli, hogy az énekesnő és csapata az Izrael és Gáza közötti háború miatt döntött így.

A források úgy fogalmaztak, hogy hiába forgatta le a szupersztár a magas költségvetésű, visszatérő videóját még szeptemberben, az októberben kitört háború után több meeting után mégis úgy döntöttek, hogy lelketlen lenne kiadni a már kész videót, mivel több olyan jelenetet is tartalmaz, amiben több száz ember harcol egymással, összecsapásokat filmesítettek meg és igazi káoszt teremtettek a forgatáson, több autót és lakást is összetörve, megrongálva.

A videót Dua Lipa soronkövetkező albumkampányához szeptemberben készítették el. Maga a videó igazán játékos, pajkos volt, de több jelenetet is tartalmazott, amiben robbanások, tömegverekedések és rombolás volt megjelenítve. Dua és a csapata végül úgy döntött, hogy túl érzékeny dolgokat mutatnak a képek, így a kukába dobták az egészet.

Nem csak a videó, de a dal is megváltozott – a forrás szerint a dal végül felkerül az énekesnő 2024-ben érkező, harmadik korongjára, de valószínűleg a videó soha nem lát majd napvilágot és a Houdini marad a kampány vezető kislemeze.

Az énekesnő egyébként a konfliktusról Instagrammon is megosztotta gondolatait: