Szemen dobták Harry Styles-t a tegnapi bécsi koncertjén

Nem ez az első ilyen eset mostanában.

Tegnap, július 8-án tért vissza a szomszédos Bécsbe Harry Styles a Love On Tour nevű koncertsorozatával, a turnéról pedig pár hete azt mondta, hogy élete egyik legszebb időszakát éli meg közben – azonban az osztrák fővárosban nem volt felhőtlen az öröme. A show alatt egy igencsak kellemetlen meglepetés érte, ugyanis az egyik rajongó feldobott neki valamit a színpadra, amivel pont sikerült szemen találnia az énekest, akinek ez szemmel láthatóan eléggé fájhatott. 

Az esetről videó is készült, melyen jól látszik a sztár arckifejezésén a fájdalom, és egyből a kezébe temeti az arcát. Egy pillanatra meg is kellett állnia, majd még ezután is a szemét törölgette. 

A koncertkörűt során sajnos nem ez az első alkalom, hogy Harry-t szemen dobják valamivel: tavaly novemberben az inglewoodi koncertjén valaki egy marék Skittles-t vágott az arcába.

Mostanában egyre több olyan esteről hallani, hogy a rajongók feldobnak valamit a színpadra, amivel eltalálják a kedvencüket. Június végén Bebe Rexhához vágtak hozzá egy telefont úgy, hogy a szeme felett fel is szakadt a feje, és össze kellett varrni, Ava Max-hez egyenesen felugrott egy fan a színpadra, és belekapott a szemébe, pár napja pedig Drake-et is eltalálták szintén egy telefonnal, ám szerencsére csak a kezén.

Adele a hírek hallatán a napokban azt mondta az egyik Las Vegas-i fellépésén, aki bármit feldob neki a színpadra, azt kinyírja. Az énekesnő szerint egyesek elfelejtik a koncert etikettet, és nyomatékosan megkérte az embereket, hogy semmit ne dobáljanak az előadóknak, de úgy néz ki, van, aki még mindig nem érti, hogy a dobálózás, főleg, ha kemény tárgyakról van szó, mennyire balesetveszélyes.