Egy marék Skittles-szel dobták szemen Harry Styles-t

Nem éppen az az ajándék, amire a rajongóitól számított.

Jelenleg is javában tart Harry Styles Love On Tour elnevezésű koncertsorozata, melynek keretein belül pár napon belül Latin-Amerikába utazik, majd Ausztrália, Új-Zéland, és Ázsia felé veszi az irányt, mielőtt visszatérne vele Európába. Az egyesült államokbeli szakasznak november 15-én lett vége, az azt megelőző hetekben pedig 12 koncertet adott a kaliforniai Inglewoodban, azonban az egyiken kellemetlen meglepetés érte.

Az utolsó előtti dal, az As It Was című slágere közben ugyanis valaki a közönségből úgy gondolta, jó móka lesz, ha feldob a színpadra egy marék Skittles-t, ám az akció nem úgy sült el, ahogy azt tervezte. A cukorkákkal sikerült szemen találnia az énekest, aki ezek után alig bírta nyitva tartani az egyik szemét.

Az esetről több videó is készült, melyeken jól látszik Harry arckifejezéséből, hogy valószínűleg eléggé fájhatott neki, ahogy a szemébe repült a Skittles.

Az énekes a baleset ellenére folytatta a show-t, még úgy is, hogy a jelenlévők szerint az utolsó dal, a Kiwi alatt alig bírta nyitva tartani a szemét. Az eset után a rajongók a közösségi médiában arra hívták fel egymás figyelmét, hogy senki ne dobáljon fel dolgokat a színpadra, de főleg ne olyanokat, amik miatt megsérülhet a kedvencük.

Harry nem kommentálta az esetet, a Skittles viszont igen, akik a hivatalos Twitter profiljukon azt írták:

Nem gondoltam volna, hogy ezt mondani kell: légyszi, de dobálózzatok Skittles-szel.