Adele a rajongóinak: kinyírlak titeket, ha bármit is feldobtok a színpadra

Az énekesnő szerint az emberek elfelejtetik a koncert etikettet.

Az elmúlt időszakban rövid időn belül több olyan esetről is hallhattunk, amikor a rajongók valamit feldobtak a kedvencüknek a színpadra koncert közben, ezzel pedig kellemetlenséget okoztak az előadónak. Bebe Rexhát például egy telefonnal találták fejbe annyira, hogy olyan sebe lett, amit össze is kellett varrni, Ava Max-hez pedig egy fan egyenesen felugrott a színpadra, és belekapott a szemébe. A hírek Adele-hoz is eljutottak, aki a koncertje közben fejtette ki a véleményét a dologról.

A napokban az énekesnő a Las Vegas-i Weekends With Adele nevű rezidenciája alatt merch pólókat lőtt a közönség közé a fanoknak, azonban határozottan megkérte őket, hogy ők viszont semmit se dobjanak fel neki a színpadra, mert annak csúnya vége lesz.

Láttátok, hogy az emberek mostanában elfelejtetik a koncert etikettet, és mindenféle szart dobálnak a színpadra? Láttátok? Engem ne merjetek semmivel megdobni, mert ha eltaláltok, kurvára kinyírlak titeket. Ne dobáljatok semmit az előadóknak a színpadra

– mondta.

Adele egyébként rövid szünet után júniusban tért vissza a kaszinók városába a koncertsorozatával, ami eredetileg tavaly novemberben startolt el, és egészen idén november elejéig fog tartani. Remélhetőleg utána egy világkörüli turnéra is indul majd, hiszen a pletykák szerint már az új lemeze is a nyakunkon van.