Felszakadt Bebe Rexha feje, úgy megdobták koncertje közben

Össze kellett varrni a sebet.

3 öltéssel kellett összevarrni Bebe Rexha sebét, amit egy állítólagos „rajongó” okozott neki tegnapi koncertje alatt New Yorkban. Az énekesnő jelenleg a Best Fcking Night of My Life turnéjával járja a világot – legközelebb a szomszédba, Romániába érkezik, mégpedig az Untold Fesztiválra.

A koncert utolsó dala alatt Bebe épp elhagyni készült a színpadot, amikor a tömegből valaki erőből hozzávágta telefonját, direkt a fejét célozva. A készülék olyan erővel ütődött az énekesnő fejéhez, hogy másodpercek alatt térdre rogyott, majd egyből kórházba is szállították, ahonnan édesanyja nyugtatta meg a rajongókat, hogy lánya jól van, de össze kellett varrni a sebét. Ha néhány centivel lejjebb találja el a telefon, akár maradandó károsodást is okozhattak volna neki a látásában.

Azóta a 27 éves férfit letartóztatták és több irányból is vádat emeltek ellene. A manhattani kerületi ügyészség nyilvánosságra hozta azt is, hogy a cselekedet előre kitervelt volt és direkt a fejét célozta Nicolas Malvagna, aki azt mondta az ügyészség kérdéseire válaszolva:

Meg akartam nézni, hogy meg tudom-e dobnia telefonommal, a koncert végén, mert jó bulinak gondolom [a cselekedetet].

Egyre több, hasonló, a hírességekre nézve veszélyes eset történik a koncerteken, ami valószínűleg azt fogja eredményezni, hogy az alapból szigorú szabályokat a helyszíneken tovább fogják fokozni. Tavaly például Harry Styles szemét verték majdnem ki egy adag Skittles cukorkával.

Az eset óta Bebe ironikusan az I’m Good (Blue) c. dalának egy részletével osztott meg képet magáról, ahogy az összevarrt sérülését mutatja.