Cara Delevingne is csatlakozott az Amerikai Horror Sztori új évadához

Újabb szupersztár csatlakozott a szériához.

Hetekkel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Emma Roberts bizony visszatér az Amerikai Horror Sztori új, 12. évadába, melyet jelenleg is New Yorkban forgatnak – a színésznő már több évadban is feltűnt, például a méltán népszerű Covenben, a Freak Show-ban, a Cult-ban vagy az Apocalypse-ben.

Majd arról is cikkeztünk, hogy Emma Roberts mellett a másik főszereplő Kim Kardashian lesz majd, akinek Ryan Murphy, vagyis az egész széria atyja külön szerepet talált ki és szabott a modellre. Most pedig Cara Delevingne-t kapták lencsevégre a forgatásokon, ezzel pedig meg is erősítették a szereplését – igaz, szerepéről még semmit sem tudni. Carát egyébként utoljára Selena Gomez Gyilkos a házban c. sorozatában láthattuk, itthon a Disney+-on.

Arról egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepeket kaptak a hírességek, de a történet, melyet szintén megosztottak már, kísértetiesen hasonlít az 1968-as ikonikus horror filmhez, a Rosemary gyermekéhez: az új évadban Anna Alcott kétségbeesetten próbálkozik a családalapítással, miközben színész karrierjét is próbálja egyengetni. Hamar rájön viszont, hogy valaki, vagy valami gonosz erő azon munkálkodik, hogy ez soha ne történhessen meg. Amikor minden a feje tetejére áll, és semmi sem úgy alakul ahogy szeretné, kivéve a terhesség híre, még férje sem hisz neki, hogy valami csak játszik vele. Majd miután az orvosa közli vele, hogy elvetélt, Anna meggyőződése, hogy még mindig várandós. Érzi a gyermek mocorgását magában, illetve lassan elszív mindent a baba, az anyuka elgyengülő testéből. Amikor a tünetei egyre ijesztőbbek és senki sem hallgat rá, kétségbeesetten azon töpreng, mi lakozhat benne.