Cara Delevingne csatlakozik Selena Gomez sorozatához

Az Only Murders in the Building c. sorozathoz csatlakozik a modell-színésznő.

A Hulu és Selena Gomez óriásit ment idén az Only Murders in the Building c. sorozattal, hiszen a kritikusok agyondicsérték az alkotást és a nézőket is sikerült megvenni. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a 100%-os értékelés a kritikusok által, valamint a 94%-os értékelés a nézők által a Rotten Tomatoes nevű oldalon, valamint ez volt a szolgáltató egyik legnézettebb programja 2021-ben.

A sorozat második évadát szeptember közepén rendelték be, és már javában forgatják is! Erről osztottak meg képet a főszereplők (Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez), majd egy új főszereplőről is lerántották a leplet.

Ugyanis, Cara Delevingne csatlakozik a produkcióhoz, mint Alice, akiről nem sokat tudunk meg, csak éppen annyit, hogy egy szofisztikált művész, bennfentes kapcsolatokkal, aki hamar belekeveredik a rejtélybe, melyet kedvenceinknek kell megoldania.

Cara egyébként Orlando Bloom mellett lesz látható a Carnival Row című Amazon Prime Video sorozatban, melynek munkálatai augusztusban fejeződtek be. Arról egyelőre nincs információnk, hogy mikor kerülhet bemutatásra a második etapja a nyomozós sorozatnak.