Visszatér Emma Roberts az American Horror Story új évadában

A színésznőt eddig 5 évadban láthattuk.

Az American Horror Story kétségkívül az elmúlt évtized egyik legsikeresebb sorozata, amit mi sem biztonyít jobban, minthogy hamarosan már a tizenkettedik évadát nézhetjük. Bár az angológia legújabb felvonásának a témájáról és a történetéről eddig semmi hír sincs, most kiderült, hogy Emma Roberts is visszatér benne. A hírt a Production Weekly erősítette meg.

A színésznőt a széria harmadik évadában, a Coven-ben láthattuk először, ezt követően pedig még négyben tűnt fel: a Freak Show-ban a Cult-ban, az Apocalypse-ben, legutóbb pedig a 2019-es 1984-ban. 

Az új részek forgatása idén májusban veszi kezdetét, és az eddigi évadokkal ellentétben egyetlen írója lesz.

Ez az egyik legnagyobb sorozatunk, így általában sok-sok íróval dolgozunk, azonban most egyetlen egy ember írta az összes részt

– nyilatkozta a készítő, Ryan Murphy.

Az már biztos, hogy Emma mellett Matt Czuchry is feltűnik majd a képernyőn. A színész ezelőtt nem szerepelt egyik évadban sem. A premier dátumáról egyelőre nem hullott le a lepel, de az összes eddigi felvonás az augusztustól októberig terjedő idősávban debütált, így valószínű, hogy ez most sem lesz másképp. 

Az American Horror Story mind a 11 évada elérhető hazánkban a Disney+-on, ahogy a spin-off sorozata, az American Horror Stories is.