Kim Kardashian is csatlakozott az Amerikai Horror Sztori új évadához

Főszerepet kapott az influnszer a sorozatban.

Tegnap számoltunk be a hírről, miszerint Emma Roberts végre visszatér az Amerikai Horror Sztori univerzumába és főszerepben láthatjuk majd a hamarosan érkező, 12. évadban. Azóta pedig új információk derültek ki a sorozat új etapjáról.

Azt már tegnap is tudtuk, hogy hamarosan kezdik forgatni az egyelőre ismeretlen című 12. évadot, igaz a beharangozó videóban a „delicate” szó elég hangsúlyos, így nem lepődnénk meg ha ezzel az alcímmel kerülne bemutatásra a folytatás. A másik hír, amiről lerántották a leplet, az nem más, mint a dollár milliárdos influnenszer/modell, Kim Kardashian csatlakozása a sorozathoz, méghozzá főszerepben.

Arról egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepeket kaptak a hírességek, de a történet, melyet szintén megosztottak tegnap kísértetiesen hasonlít az 1968-as ikonikus horror filmhez, a Rosemary gyermekéhez: az új évadban Anna Alcott kétségbeesetten próbálkozik a családalapítással, miközben színész karrierjét is próbálja egyengetni. Hamar rájön viszont, hogy valaki, vagy valami gonosz erő azon munkálkodik, hogy ez soha ne történhessen meg. Amikor minden a feje tetejére áll, és semmi sem úgy alakul ahogy szeretné, kivéve a terhesség híre, még férje sem hisz neki, hogy valami csak játszik vele. Majd miután az orvosa közli vele, hogy elvetélt, Anna meggyőződése, hogy még mindig várandós. Érzi a gyermek mocorgását magában, illetve lassan elszív mindent a baba, az anyuka elgyengülő testéből. Amikor a tünetei egyre ijesztőbbek és senki sem hallgat rá, kétségbeesetten azon töpreng, mi lakozhat benne.

A hírek szerint egyébként Kim is főszerepben lesz látható, illetve azt is elmondták a készítők, hogy ezt a szerepet maximálisan rá szabták. Az új etap bemutatója nyáron várható.