Koncertek, amiket kár lenne kihagyni 2023-ban

2022-ben már készítettünk egy hasonló cikket, ahol összeszedtük az összes, idén hazánkban koncertező hírességet, akiknek a koncertjeit kár lett volna kihagyni – nos, ez 2023-ban sem maradhat el. Vegyük sorra az egyelőre bejelentett előadókat, akik biztosan fellépnek majd hazánkban és a környékünkön – egyesek fesztiválra érkeznek, mások pedig saját koncertjüket hozzák el.

Idén nagyot villant a Sziget Fesztivál, a Deja Vu fesztivál, a SZIN és a Campus is, illetve izgalmas programokkal készül a Budapest Park és a Live Nation Magyarország is, így biztosan nem fogunk unatkozni 2023-ban sem.

Machine Gun Kelly – Budapest Park

2020-ban jelentették be először a sokoldalú rapper-rocker, Machine Gun Kelly első budapesti koncertjét, melyet később elhalasztottak, majd le is mondtak. Most úgy tűnik, hogy a tehetséges zenész végre tényleg Magyarországra érkezik, mégpedig június 26-án hétfőn a Budapest Parkba a Live Nation Hungary szervezésében.

jegyek »
Tove Lo – Arena Wien (Bécs)

Tove Lo Dirt Femme c. lemezével járja a világot és már végigment egyszer Európa nagyobb városain, de idén nyáron egy újabb kört tervez be, limitált számban néhány nagyobb városban. Igaz, Budapest nem, de a pár órás autóútra lévő Bécsbe ellátogat – kár lenne kihagyni az extrán szexi és szenvedélyes énekesnő buliját.

jegyek »
Måneskin – Budapest Aréna

A sokoldalú rockerzenekar, a Måneskin teltházas koncertsorozatának lehet részese a magyar közönség május 16-án. A srácok a Budapest Aréna teljes területét kihasználva mutatják meg, milyen egy igazi zúzás.

jegyek »
Alexandra Stan – Deja Vu Fesztivál

A román énekesnő Alexandra Stan akivel egyébként interjút is készítettünk három évvel ezelőtt, első alkalommal érkezik hazánkba fellépni – igaz elmondása szerint több alkalommal járt már Magyarországon, például tavaly is érkezett volna erre a fesztiválra, de betegsége miatt nem a színpadon, hanem a helyi kórházban kötött ki. Annyi biztos, hogy még nem késő beszerezni a június 3-ai koncertre a jegyeket!

jegyek »
Rita Ora – SZIN

Rita Ora új lemezével érkezik majd Magyarországra, Szegedre pedig első alkalommal – augusztus 26-án, szombaton szántja majd fel a fesztivál nagyszínpadát. Az énekesnő egyébként a Balaton Soundon és az EFOTT-on is járt már, így nem lesz ismeretlen számára a hazai közönség.

jegyek »
Billie Eilish – Sziget Fesztivál

A 2023-as Sziget Fesztivál egyik legnagyobb dobása kétség kívül Billie Eilish lesz, aki első alkalommal hozza el óriási produkciós koncertjét, melyen a legnagyobb slágerei, köztük a bad guy vagy a Happier Than Ever biztosan felcsendül majd. A jegyek rohamosan fogynak az augusztus 15-ei koncertre.

jegyek »
INNA – Deja Vu Fesztivál

INNA már nem első alkalommal lép színpadra hazánkban, a MUSICDAILY szerkesztősége is több alkalommal látta már a román tehetséget. Annyi biztos, hogy a szokásos profizmus jellemzi majd a Deja Vu Fesztiválos koncertjét is majd. A rajongók pedig izgulhatnak, ugyanis lehetséges, hogy csatlakozik majd hozzá Alexandra Stan a színpadon, hogy elénekeljék közös We Wanna c. slágerüket, ugyanis a két szupersztár egymás után lép majd színpadra június 3-án.

jegyek »
Lorde – Sziget Fesztivál

Első alkalommal koncertezik Budapesten Lorde augusztus 14-én a Sziget Fesztivál keretein belül. Legutóbbi lemezével, a Solar Powerrel érkezik majd, legnagyobb slágerei mellett. Ha nem akarsz lemaradni a Royals, vagy a Green Light c. klasszikusairól, akkor érdemes minél korábban beszerezni a napijegyeket.

jegyek »
Joel Corry – Balaton Sound

Tavaly a képen látható Becky Hill, idén többek között Joel Corry is érkezik az elektronikus fesztivállá avanzsálódott Balaton Soundra június 30-án.

jegyek »
Niall Horan – Sziget Fesztivál

Ha már bandaként nem sikerült Magyarországra csábítani a One Directiont, akkor a tagok jönnek szólóban hozzánk. Harry Styles után és Louis Tomlinson előtt érkezik Niall Horan is a Szigetre, mégpedig augusztus 12-én, egyenesen a nagyszínpadra.

jegyek »
Minelli – Campus Fesztivál

Minelli sem ismeretlen a hazai közönségnek, ugyanis dalai szinte kiirthatatlanok a rádiókból. A román tehetség új lemezével, a Silver & Gold – Chapter II-val lép majd fel az idei Campus Fesztiválon, mégpedig július 20-án. A jegyvásárlásnál arra figyeljetek, hogy hiába kezdődik éjfél után a produkció, a csütörtöki nap programjaihoz tartozik még!

jegyek »
YUNGBLUD – Sziget Fesztivál

YUNGBLUD a tavalyi Volt Fesztiválos koncertjét pótolja a Sziget nagyszínpadán augusztus 11-én. Az extravagáns énekessel már a MUSICDAILY csapata is interjúzott már. Az előadónak nem ismeretlen a Sziget, ugyanis néhány évvel ezelőtt az A38, mára már FreeDome színpadán lépett fel.

jegyek »
Louis Tomlinson – Budapest Aréna

Louis Tomlinson egyből a Budapest Arénába érkezik, mégpedig szeptember 15-én pénteken. Az énekes először jár majd hazánkban Faith In The Future világturnéjával.

jegyek »
Mimi Webb – Sziget Fesztivál

A feltörekvő Mimi Webb debütáló lemezével lép majd fel a Sziget Fesztiválon augusztus 12-én – különlegessége, hogy egyből nagyszínpadra került, így nem lepődnénk meg, ha közvetlenül Niall Horan előtt lépne fel. Az énekesnő legnagyobb slágereit hozza el, mint a Ghost of You vagy a Red Flags.

jegyek »
5 Seconds of Summer – Budapest Aréna

Egyelőre úgy tűnik, hogy a 5 Seconds of Summer visszatérő, Budapest Arénás koncertjre zárja majd az évet hazánkban, ugyanis a srácok október 10-én érkeznek majd vissza Budapestre, immáron új lemezükkel, a 5SOS5-al.